Πού μπορείς να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου έπιπλα;

Άλλαξες κρεβάτι ή καναπέ και δεν ξέρεις τι να κάνεις τα παλιά έπιπλα; Μην αγχώνεσαι καθόλου. Είμαστε εμείς εδώ για πάρτη σου.
Πού μπορείς να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου έπιπλα;
Μετακομίζεις σε νέο σπίτι και κάνεις ξεσκαρτάρισμα στα παλιά έπιπλα; Πήρες επιτέλους το king size κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο που ονειρευόσουν και σου έχει μείνει αμανάτι το παλιό; Άλλαξες  σύνθετο και έπιπλο για την τηλεόραση και θες να ξεφορτωθείς τα προηγούμενα; Μην αγχώνεσαι και προφανώς μην τα παρατήσεις στα σκουπίδια. Αποθήκευσε τα για ένα διάστημα όπου εξυπηρετεί καλύτερα κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα πουλήσεις και να βγάλεις κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό εφόσον φυσικά είναι σε καλή κατάσταση.

Φρόντισε προηγουμένως να βγάλεις καλές και πολλές φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την πραγματική τους  κατάσταση για να είσαι σωστός και τίμιος απέναντι σε κάθε πιθανό αγοραστή. Υπάρχουν πολλοί που αναζητούν οικονομικές λύσεις για να "επανδρώσουν" είτε ένα εξοχικό είτε ένα φοιτητικό σπίτι, επομένως αγοραστικό κοινό υπάρχει. Τσέκαρε λοιπόν που μπορείς να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου έπιπλα.

Marketplace λέμε και αν πουλήσουμε δεν κλαίμε

Τα τελευταία χρόνια που τα social media κατέκτησαν τον διαδικτυακό κόσμο ξεφύτρωσε και το Marketplace όπου μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση. Η διαδικασία για να ανεβάσεις μια αγγελία είναι εξαιρετικά απλή, ενώ η πλατφόρμα πλέον σου παρέχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβεις όλες τις πιθανές πληροφορίες που θα χρειαστεί κάποιος (περιοχή, τιμή, κατάσταση, φωτογραφίες, αν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή τα μεταφορικά). Αν βάλεις λίγα χρήματα στην αγγελία σου τότε θα εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα views της, αυξάνοντας κι άλλο τις πιθανότητές σου να πουλήσεις.

Στο Facebook δεν πουλάς μόνο στο Marketplace

Καλό, χρυσό το Marketplace αλλά στο Facebook μπορείς να πουλήσεις τα έπιπλα σου και σε διάφορες ομάδες αγοραπωλησίας όπως αυτή με τα Μεταχειρισμένα Έπιπλα που αριθμεί 25 χιλιάδες μέλη. 

Στη συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν αγγελίες για τους τρεις τελευταίους μήνες και μόνο, ενώ κάθε δημοσίευση περνά από την έγκριση των διαχειριστών της σελίδας. Φρόντισε να είσαι αναλυτικός κι ακριβής και είναι πολύ πιθανό να βρεις κάποιον να πάρει την πραμάτεια σου.

Χρυσή ευκαιρία σταθερή αξία

Η Χρυσή ευκαιρία παραμένει εδώ και πολλά χρόνια το νούμερο 1 site αγγελιών στη χώρα. Όπως καταλαβαίνεις επιβάλλεται να φτιάξεις δωρεάν λογαριασμό (δεν θα σου πάρει περισσότερα από τρία λεπτά για να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου) κι έπειτα να ανεβάσεις την αγγελία σου. Υπάρχουν αρκετοί αγοραστές κι εκεί που πιθανόν να λιγουρεύονται τον μεταχειρισμένο σου καναπέ.

Insomnia

Το Ιnsomnia είναι ένα πολύ γνωστό site αγγελιών το οποίο έχει και ξεχωριστή κατηγορία για έπιπλα. Εκεί λοιπόν μπορείς να ανεβάσεις χωρίς κανένα κόστος τη δική σου αγγελία περιμένοντας έναν πιθανό αγοραστή. Καλό είναι να γνωρίζεις ωστόσο ότι μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και δύο αγγελίες την εβδομάδα. Το Insomnia σου δίνει την επιλογή να ανανεώνεις τις αγγελίες που έχεις ήδη δημοσιεύει ώστε να εμφανίζονται πιο ψηλά από τις υπόλοιπες.

Vendora

Mε περισσότερες από 300.000 αγγελίες και 2 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα το Vendora μοιάζει ιδανική επιλογή για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου έπιπλα. Η καταχώρηση της αγγελίας είναι δωρεάν κι εσύ δεν επιβαρύνεσαι με τίποτα. Η δημιουργία του λογαριασμού κρατά το πολύ δύο λεπτά. Παράλληλα η ίδια η πλατφόρμα μέσω της υπηρεσίας “Αγορά μέσω Vendora”, ενεργεί ως αξιόπιστος διαμεσολαβητής που συλλέγει, κρατά και εκπληρώνει την πληρωμή μόνο όταν ικανοποιηθεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής, μειώνοντας τον κίνδυνο απάτης.

Μην ξεχάσεις το pouliseto.gr

https://www.pouliseto.gr/

Άλλη μια πλατφόρμα που φιλοξενεί χιλιάδες αγγελίες είναι το pouliseto.gr. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανάλογα με το έπιπλο που ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις, ώστε να το καταχωρήσεις ανάλογα. Υπάρχει διαφορετική κατηγορία για το σαλόνι, άλλη για την κρεβατοκάμαρα, άλλη για τα έπιπλα γραφείου, ξεχωριστή για την τραπεζαρία, άλλη για το παιδικό δωμάτιο και σε περίπτωση που δεν εντάσσεται σε καμία από αυτές το έπιπλό σου, έχει και την «Διάφορα Έπιπλα & Είδη Σπιτιού». Πριν προχωρήσεις στην καταχώρηση της αγγελίας σου είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποια είναι η πολιτική των χρεώσεων. https://www.pouliseto.gr/terms
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v