Bazaar με έκπτωση 70% στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Bazaar με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και 70% διοργανώνει από τις 11 ως τις 27 Μαρτίου το πωλητήριο - e-shop του Εθνικού Θεάτρου.
Bazaar με έκπτωση 70% στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου
Το πωλητήριο - e-shop του Εθνικού Θεάτρου φέρνει την αγάπη για το θέατρο στην καθημερινότητά σας.

Δίνει ζωή στα όνειρα που γεννιούνται στη σκηνή και κρατά την ανάμνηση της θεατρικής εμπειρίας ζωντανή, όταν τα φώτα σβήσουν. Από 11 έως 27 Μαρτίου καλωσορίζει την άνοιξη με μοναδικές προσφορές που φέρνουν το θέατρο στην καθημερινή ζωή σε ακόμη πιο προσιτή τιμή.



Ανακαλύψτε επιλεγμένα προϊόντα των πλούσιων συλλογών του, όπως αντικείμενα τέχνης και σύγχρονου design, εκδόσεις, είδη ένδυσης και αξεσουάρ για κάθε ηλικία σε τιμές bazαar για λίγες μόνο ημέρες.

Αποκτήστε T-shirts, κοσμήματα, βιβλία, προγράμματα αγαπημένων παραστάσεων, είδη γραφείου και χρηστικά αντικείμενα για εσάς, τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας σε εκπληκτικές προσφορές με έκπτωση έως και 70%.



Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω του e-shop του Εθνικού Θεάτρου και των φυσικών σημείων πώλησης: πωλητήρια στο κτήριο Τσίλλερ (Tετάρτη με Κυριακή 16:00 – 23:00) και στο Θέατρο Rex (Tετάρτη με Κυριακή 18:00-23:00).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v