Υπέροχα δώρα για τον Γιάννη και τον Φώτη (και τη Γιάννα και τη Φανή)

Ο Γιάννηδες και οι Φώτηδες της καρδιάς μας γιορτάζουν κι εμείς τους παίρνουμε τα πιο τέλεια δωράκια.
Υπέροχα δώρα για τον Γιάννη και τον Φώτη (και τη Γιάννα και τη Φανή)

Δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού, όμως σήμερα τα Φώτα και οι Φωτισμοί, τι χαρά μεγάλη και οι Αγιασμοί. Μπερδεύτηκες λίγο ε;

Οι γιορτές των Φώτων και του Άη Γιάννη πέφτουν back to back και είναι λογικό να θες να πάρεις ένα δωράκι στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

«Φωτίζουμε» λοιπόν τις αναζητήσεις σου, και προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για τον Γιάννη, τη Γιάννα, τον Φώτη, τη Φωτεινή, τη Φανή και τον Φάνη της καρδιάς σου.

Χειροποίητο scrub με πράσινο τσάι - 13,5€

Αγορά από εδώ



Επειδή κάθε εορτάζων, ανεξαρτήτως φύλου έχει ανάγκη από περιποιημένη επιδερμίδα, αυτό το scrub είναι ό,τι πρέπει για αναζωογόνηση, ενυδάτωση και θρέψη. Είναι χειροποίητο, με λάδι αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, καστανή ζάχαρη, πράσινο τσάι, και αιθέρια έλαια. Εφαρμόζεται ωραιότατα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.

Pink Floyd Vinyl Records Wall Clock - The Wall - 30€

Αγορά από εδώ  



We don’t need no education… λέγανε προ δεκαετιών οι Pink Floyd. Είχαν δεν είχαν δίκιο, αυτό το ρολόι από βινύλιο δεν χρειάζεται εκπαίδευση. Απλά το καρφώνεις στον τοίχο και σου ομορφαίνει το χώρο δίνοντάς του αέρα ψυχεδελικού ροκ.

Ασημένιο δαχτυλίδι με πέτρα - 62€

Αγορά από εδώ

Τα κοσμήματα δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, πόσο μάλλον αν ταιριάζουν... δαχτυλίδι σε έναν άντρα όπως αυτό το ασημένιο κόσμημα με μαύρη πέτρα με βάρος ασημιού 7 γραμμαρίων. Είναι φτιαγμένο από ασήμι 925, με μαύρο όνυχα και θα ταιριάξει τέλεια στα χέρια του.

Ημερολόγιο Λούπες 2022 - 25€

Αγορά από εδώ


 
Ένας φολκλόρ, παγανιστικός χορός, ένα τάμα-αφιερωμα στη θεϊκή παρέμβαση. Ο δικός μας ιερός ναός, μια έκκληση στο υπερφυσικό, με το ύφος των Λουπών. Έτσι... προλογίζουν οι Λούπες το ολοκαίνουργιό τους ημερολόγιο, το οποίο είναι μεταξοτυπία στο χέρι, με 3 χρώματα, σε χαρτί ECO 350γρ. και θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε τοίχο.

Θήκη για καπνό Frog -17€

Αγορά από εδώ



Συμπαθέστατη και πρακτική, αυτή η θήκη καπνού έχει πάνω τυπωμένο τον αγαπημένο βάτραχο και είναι φτιαγμένη από 100% βαμβακερό μαύρο ύφασμα με πράσινες και κόκκινες λεπτομέρειες και ενίσχυση για σταθερότητα. Διαθέτει ξεχωριστή θήκη για χαρτάκια, φιλτράκια και αναπτήρα, ενώ πλένεται στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Mini Jute Raffia Leather Handbag - 76€

Αγορά από εδώ


Αυτή η μίνι βραδινή τσάντα κροσέ με λεπτομέρειες από κρόσσια και δερμάτινο χερούλι, είναι κατασκευασμένη με 100% φυσικά, ανακυκλωμένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και ιδανικό για κάθε είδος εξόδου – χαλαρής και μη.

Δωροκάρτα Cinobo - από 15€

Αγορά από εδώ



Το απόλυτο δώρο για τους σινεφίλ, μια συνδρομή στο Cinobo είναι ό,τι πρέπει για να περάσουν οι εορτάζοντες ατελείωτες ώρες μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας αγαπημένο, ποιοτικό σινεμά, με αμέτρητες επιλογές ταινιών. Το για πόσο χρόνο εξαρτάται από σένα: υπάρχουν επιλογές για 2, 4 και 6 μήνες προβολών.

Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p Αδιάβροχη- 36€

Αγορά από εδώ



Για να μην ανησυχήσει ποτέ ξανά για το ποιος έρχεται στο σπίτι, αυτή η αδιάβροχη κάμερα είναι ό,τι πρέπει. Ενεργοποιείται με ανθρώπινη κίνηση, καταγράφει τα πάντα στο οπτικό της πεδίο, και το βράδυ, αποθηκεύει σε κάρτα μνήμης, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για επικοινωνία με τον επισκέπτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v