Online μαγαζιά για να στείλεις λουλούδια και φυτά

Για γενέθλια, για επετείους, για συγγνώμες και για ό,τι βάλει ο νους σου, αυτά τα μαγαζάκια αναλαμβάνουν να στείλουν λουλούδια όπου θες.
Online μαγαζιά για να στείλεις λουλούδια και φυτά

Ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να πει πολλά. Είναι η παραδοσιακότερη των παραδοσιακών κίνηση που δύσκολα θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα – εκτός και αν τα λουλούδια είναι ταλαιπωρημένα.

Τα παρακάτω μαγαζιά δεν θα σε απογοητεύσουν, αντιθέτως θα στείλουν με ασφάλεια και αμεσότητα τα λουλούδια σου σε οποι@ επιθυμείς, παρέχοντάς σου ταυτόχρονα μια ευρεία γκάμα επιλογών και τιμών.

Να πούμε λίγο τα logistics: Αν συμφέρει να στείλεις από μαγαζί που έιναι κοντά στον προορισμό των λουλουδιών, αν μπορείς να πληρώσεις μέσω τηλεφώνου ή με κατάθεση και να βάλουμε και λύσεις για το αν θέλεις να στείλεις λουλούδια εκτός Αθηνών ή και στο εξωτερικό (αν υπάρχουν λουλουδάδικα που συνεργάζονται με ξένους) 

21 Flowers



Στέλνουν αυθημερόν αποκλειστικά εντός Αττικής, μέσα σε λίγες ώρες την ανθοδέσμη που επιλέγεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, προσφέροντας μεγάλη γκάμα από δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και χρώματα. Τριαντάφυλλα σε κάθε πιθανό χρώμα, ορχιδέες, λίλιουμ αλλά και «πακέτα» αναλόγως την… κατάσταση για την οποία αποφάσισες να στείλεις λουλούδια – για γενέθλια, για γιορτή, για περαστικά, για συγγνώμη, για ευχαριστώ κ.α. Για παραγγελίες άνω των 20€ δωρεάν μεταφορικά.

Fiorissimo  



Flower boxes σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, κουτιά με ποικιλίες λουλουδιών, καλάθια με λουλούδια και αφρώδεις οίνους, μπουκέτα με τριαντάφυλλα, με ηλιοτρόπια, με χρυσάνθεμα, ανθοδέσμες σε μεγάλη ποικιλία, φυτά εσωτερικού χώρου, ακόμα και diaper cakes ή συνθέσεις μπαλονιών στέλνει το ανθοπωλείο του Χαλανδρίου, όπου εσείς θελήσετε αυθημερόν ή σε 1-3 εργάσιμες, αναλόγως την απόσταση. Στέλνουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και εκτός συνόρων μέσω του δικτύου συνεργατών τους, Για παραγγελίες online, δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών, ενώ δέχονται παραγγελίες και τηλεφωνικά. 

Eflowers.gr



Με δωρεάν και αυθημερόν παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής, το κατάστημα Eflowers στέλνει λουλούδια αλλά και φυτά στο αγαπημένο σου πρόσωπο την ώρα που εσύ θα επιλέξεις. Στον πλούσιο κατάλογό το θα βρεις ανθοσυνθέσεις σε καλάθια, σε γυάλινο ή κεραμικό ποτ, λουλούδια μόνα τους ή σε ανθοδέσμες, λουλούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο, συνθέσεις για συλλυπητήρια ω μη γένοιτο, ορχιδέες, φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, καθώς και συνοδευτικά δωράκια όπως αρκουδάκια και μπαλόνια για να ταιριάξεις τα λουλούδια σου. Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου είτε online, είτε τηλεφωνικά, είτε περνώντας από το κατάστημά τους. 

Αnthemionflowers  



Δεκάδες συνθέσεις φυτών σε καλάθι, σε γλαστράκια αυτοποτιζόμενα, σε γυάλινες καμπάνες και σε δίσκους, ορχιδέες σε μεγάλη ποικιλία για κάθε περίσταση, συνθέσεις λουλουδιών για γενέθλια, ανθισμένα φυτά για το σπίτι, μπονσάι, κάκτους και παχύφυτα, θα βρεις στο πλούσιο e-shop αυτού του ανθοπωλείου. Οι παραδόσεις στην Αθήνα γίνονται αυθημερόν, ενώ έχουν δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες, πλην κάποιων δυσπρόσιτων περιοχών. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον όγκο των παραγγελιών, αλλά γίνεται όσο πιο σύντομα μπορούν. Παραδίδουν επίσης και εκτός Αθήνας, αλλά και σε όλον τον κόσμο, μέσω δικτύου συνεργατών, ενώ δέχονται παραγγελίες και τηλεφωνικά. 

Φρέντζος Flowers



Από την Αγία Παρασκευή με μεράκι σε όλη την Ελλάδα, το ανθοπωλείο Φρέντζος αναλαμβάνει να δώσει χαρά και χρώμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέσα από τη σελίδα του μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε συνθέσεις λουλουδιών για ειδικές περιστάσεις, επαγγελματικά δώρα, ανθοδέσμες και μπουκέτα, τριαντάφυλλα σε γυάλα, ιδιαίτερες συνθέσεις για την Ημέρα των Ερωτευμένων, Rose Bears, συνθέσεις φυτών σε κούπες, ποτιστήρια ή γλαστράκια, αλλά και φυτά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου σε μεγάλη ποικιλία.  Για αποστολές εντός Αττικής έχει αυθημερόν παράδοση, με δωρεάν μεταφορικά σε ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v