Πού θα βρω φτηνά εσώρουχα;

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου δεν είναι ανάγκη να είναι και ακριβά. Βρήκαμε σούπερ οικονομικές επιλογές για να παραγγείλεις.
Πού θα βρω φτηνά εσώρουχα;
Σκίζονται, τα σκίζουν άλλοι, ξεβάφουν ή απλά χρειάζονται πέταμα γιατί αποφάσισες να ανανεωθείς.

Τα εσώρουχα ανήκουν στις συχνές αγορές και εμείς σου βρήκαμε από πού θα τα προμηθευτείς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στην κολεξιόν του Celestino θα βρεις γυναικεία εσώρουχα από 1,50€ σε διάφορα σχέδια και χρώματα και ανδρικά μπόξερ σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων από 2,95€.

Στο G secret βρήκαμε ωραιότατα στρινγκάκια από 2,99€ για το σετ των δύο και σουτιέν από 10€.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Torouxo βρήκαμε «εσώρουχα για γυναίκες που ξέρουν να σαγηνεύουν», σε τιμές από 2,20€ για ένα ωραιότατο δαντελωτό μπραζίλ και μονόχρωμα μποξεράκια για άνδρες από 4,99€

Για τολμηρές γυναίκες και μόνο, τα σέξι εσώρουχα του AFil εντυπωσιάζουν με την προκλητικότητά τους, αλλά και τις τιμές τους μιας και ξεκινούν από 3,99€ για ένα στρινγκ «σταγόνα», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σχήμα του.

Για επώνυμες επιλογές, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Factory Outlet διαθέτει ποικιλία από φίρμες σε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα. Για τις γυναίκες, οι τιμές ξεκινούν 3,90€ για ένα σετ με δυο λευκά seamless εσώρουχα GSA και από 10€ για ένα ανδρικό μπόξερ BJORN BORG

Στη σελίδα της LavalMore, οι γυναίκες θα βρουν αισθησιακά σετ εσωρούχων σε τιμές από 14€ για ένα σετ σουτιέν με άνοιγμα και σλιπ.

Οικονομικά εσώρουχα βρήκαμε και στο El Rois με τιμές από 3€ για ένα απλό βαμβακερό εσώρουχο γυναικείο και 4,5€ για ένα σετ με δύο ανδρικά σλιπ. 

Σούπερ χαμηλές τιμές θα βρείτε και στη σελίδα των καταστημάτων Moutakis, με το κόστος να ξεκινά από 1,50€ για ένα μονόχρωμο γυναικείο στρίνγκ και από 2€ για ένα μονόχρωμο ανδρικό μπόξερ.

Καλοφόρετα!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v