Πάμφθηνα και έξυπνα γκάτζετ που λύνουν χέρια

Θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Αυτά τα μπάτζετ γκάτζετ είναι η χαρά της ζωής.
Πάμφθηνα και έξυπνα γκάτζετ που λύνουν χέρια
Έχεις ένα δεκάευρο στον λογαριασμό σου; Συγχαρητήρια κύριε πλούσιε, σε ζηλεύουμε. Αν θες να πιάσει τόπο και να κάνει τη ζωούλα σου λίγο καλύτερη, δες μερικές έξυπνες ιδέες για αγορές που θα σε διευκολύνουν στα απλά και καθημερινά εμπόδια που σου ρίχνει η ζωή.

Ξεραίνεις κάθε φορά τα φυτά σου; Βαριέσαι να τα ποτίζεις και πεθαίνουν; Αυτό εδώ το σούπερ απλό και φτηνό αυτόματο πότισμα εφαρμόζει εύκολα σε μπουκάλι και τα διατηρεί χαρούμενα και πρωτίστως ζωντανά.

Πνίγεσαι από το στρες; Αγχώνεσαι με τον κάθε μ**** που σκοπό του έχει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη; Μη φοβάσαι, αυτό το αντι-στρες λάμα των 2 ευρώ είναι η λύση στα προβλήματά σου. Έστω και παροδική. Το ζουλάς και τέλος. Δεν παρεξηγεί.

Η φαγούρα στην πλάτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα προβλήματα, και τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν σύγχρονες λύσεις ή μάλλον τις παλιές παραδοσιακές, αλλά με μια σύγχρονη εσάνς. Αυτή η πτυσσόμενη ξύστρα πλάτης θα σε ανακουφίσει εγγυημένα, ανεξαρτήτως σωματότυπου, ενώ σε αντίθεση με τις κινεζιές που κυκλοφορούν έχει στιβαρή κατασκευή και δύσκολα σπάει.

Βούλωσε πάλι ο νιπτήρας, δεν έχεις μία για υδραυλικό και έχεις χαλάσει δέκα κιλά τουμποφλό τον τελευταίο μήνα; Αυτό το ευφυές «φιδάκι», αναλαμβάνει να κάνει τη βρώμικη δουλειά εύκολα και γρήγορα, καθαρίζεται και επαναχρησιμοποιείται όσες φορές θες. 

Έσω έτοιμος λένε οι Πρόσκοποι, και θα πρέπει να είσαι αν θες τη γνώμη μας. Κατευθείαν από το μέλλον, αυτό το μπρελόκ- κατσαβίδι από σίδερο σου λύνει τα χέρια ανά πάσα στιγμή που θες να ξεβιδώσεις ή να βιδώσεις κάτι ενώ αποτελεί και ωραιότατη επιλογή για δωράκι.

Το βαζάκι με τη μαρμελάδα/ φυστικοβούτυρο/βαζελίνη είναι οριακά άδειο, όμως εκεί μέσα υπάρχει ακόμα μια μικρή ποσότητα που κρίμα είναι να πάει χαμένη. Κανονικό κουτάκι δεν χωρά, με το χέρι δεν θες να το κάνεις, ε πάρε αυτό το σούπερ πρακτικό και ευλύγιστο κουταλάκι για να κάνεις οικονομία μέρες που έρχονται.

Οι «έξυπνες» συσκευές στο σπίτι είναι το μέλλον, όμως συνήθως είναι πανάκριβες. Ε λοιπόν, με αυτόν τον πάμφθηνο αντάπτορα μπορείς να μεταμορφώσεις οτιδήποτε μπαίνει σε πρίζα USB σε «έξυπνο», απλά και γρήγορα χωρίς cloud υπηρεσία, με όλα τα πλεονεκτήματα αντίστοιχων συσκευών (Google Assistant, Alexa κ.α.). 

Κάθε φορά που ξυρίζεσαι, θα πρέπει να μαζέψεις το χάος της τρίχας από τον νιπτήρα και το πάτωμα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ώρα να σταματήσεις να ασχολείσαι με τρίχες και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη με αυτήν εδώ την ποδιά- μπέρτα ξυρίσματος, με βεντούζες ασφαλείας και κολάρο για άψογη εφαρμογή. 

Ξεχασιάρης ων, ξέχασες τις μπίρες εκτός ψυγείου και όπου να’ ναι σκάει ο φίλος/η και σίγουρα θα ακούσεις διάφορα κοσμητικά επίθετα για την αμέλειά σου. Κανένα πρόβλημα όμως, εσύ έχεις ήδη τη λύση, με αυτόν τον στιγμιαίο ψύκτη μπίρας που παγώνει άμεσα τον ζύθο, αλλά και άλλα ροφήματα.

Ωραία ανακάλυψη ο φούρνος μικροκυμάτων, αλλά έχει την τάση να μαζεύει ένα κάρο φαγιά τα οποία βαριέσαι να καθαρίσεις και καταλήγουν να δημιουργούν μια ανεξάρτητη οντότητα που κατοικεί πλέον μόνιμα εκεί που ζεσταίνεις το φαγητό σου. Καθάρισέ τα μια και καλή με αυτό το πρακτικό «ηφαίστειο», το οποίο εκκρίνει λάβα που διώχνει βρωμιές και μπίχλες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v