10 σούπερ γκάτζετ για την κουζίνα σου

Η αγορά γκάτζετ για την κουζίνα είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής. Δέκα επιλογές που θα σου λύσουν τα χέρια.
10 σούπερ γκάτζετ για την κουζίνα σου

Αν περνάς αρκετό χρόνο στην κουζίνα ξέρεις πολύ καλά ότι τα (κουζινικά) εργαλεία και τα σωστά αξεσουάρ κάνουν τον μάστορα.

Μήπως λοιπόν χρειάζεσαι κάτι από τα παρακάτω; Ή μήπως όλα;

Παγάκια ποτού



Βαρέθηκες να νερώνει το ποτό σου; Γιατί να μην το παγώσεις λοιπόν; Αυτά τα παγάκια παγώνουν τα ποτάκια και είναι ό,τι πρέπει για πάρτι. Παραγγελία από εδώ

Γυαλιά για κρεμμύδια



Τέρμα το κλάμα, τουλάχιστον όταν καθαρίζεις κρεμμύδια, με αυτά τα γυαλιά που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι στα μαγειρέματά σου με βάση το δημοφιλές λαχανικό. 

Χρονόμετρο αυγών



Μελάτα; Σφιχτά; Πολύ σφιχτά; Δώσε τέλος στην… ανησυχία του πώς θα βγουν τα αυγά σου με αυτό το χρηστικό χρονόμετρο αυγών. 

Σετ κρασιού



Για τους οινόφιλους της παρέας, ιδού ένα πλήρες σετ με ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε σωστά ένα κρασί: ανοιχτήρι φελλών και καπακιών, στόμιο ροής, πώμα, δαχτυλίδι, κόφτης για την ταινία ασφαλείας. Μπόνους ή πρωτότυπη συσκευασία. 

Βάση για Χαρτί Κουζίνας



Σταμάτα πια να έχεις το χαρτί κουζίνας χύμα όπου να’ναι. Πάρε μια πρωτότυπη βάση, όπως αυτή, και μετάτρεψέ το σε διακοσμητικό στοιχείο. 

Στραγγιστήρι φάλαινα



Πάντα χρήσιμο για να στραγγίξεις νερό, ένα στραγγιστήρι είναι απαραίτητο αν συνηθίζεις να βράζεις πράγματα. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο στιλάτο, σε σχήμα φάλαινας

Κόφτης αβοκάντο 3 σε 1



Λατρεύεις το γκουακαμόλε αλλά στην σπάει το καθάρισμα του αβοκάντο και φοβάσαι μην κόψεις κανένα δάχτυλο; Ε τότε αυτός ο κόφτης είναι για σένα. 

Καφετιέρα cold brew



Αγαπάς το συγκεκριμένο είδος κρύου καφέ; Αγαπάς γενικά τον καφέ τα πρωινά; Μια καφετιέρα cold brew επιβάλλεται να αγοράσεις, πόσο μάλλον αν είσαι τόσο πρακτική όσο αυτή.  

Αναδιπλούμενη επιφάνεια κοπής



Κάποιες φορές η γοητεία βρίσκεται στην απλότητα. Αυτή η βάση κοπής βγαίνει σε όμορφα χρώματα και διπλώνει για να μην πιάνει ένα κάρο χώρο στο συρτάρι σου. 

Κάλυμμα σιλικόνης για το τηγάνισμα



Κάθε φορά που τηγανίζεις πατάτες ή οτιδήποτε άλλο γεμίζει η κουζίνα πιτσιλιές; Το ξέρουμε το έχουμε ζήσει. Κάλυμμα θες, και αυτό από σιλικόνη θα σου λύσει τα χέρια και θα σε γλιτώσει από την ταλαιπωρία του καθαρίσματος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v