Σκιουράκι-τραυματίας ζει σε χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ζευγάρι έσωσε ένα τραυματισμένο σκιουράκι, το οποίο πλέον ζει ευτυχισμένο στο… χριστουγεννιάτικο έλατο της οικογένειας.
Σκιουράκι-τραυματίας ζει σε χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Μια συγκινητική διάσωση έλαβε χώρα στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου την περασμένη εβδομάδα, όταν ζευγάρι εντόπισε ένα τραυματισμένο, πιθανότατα από διερχόμενο αυτοκίνητο, σκιουράκι.

«Πιθανότατα το χτύπησε αυτοκίνητο, και υποφέρει από τραύμα στο κεφάλι. Η γυναίκα μου το έφερε στο σπίτι. Δεν μπορούσε να φάει, να πιει, να περπατήσει, να κάνει οτιδήποτε», αναφέρει ο χρήστης του Reddit, carefree_dude, που δημοσίευσε στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο την ιστορία του σκίουρου.

«Καταφέραμε να του δώσουμε να φάει με την βοήθεια μιας σύριγγας», συνεχίζει. «Ζητήσαμε βοήθεια από έναν ειδικό, που μας έδωσε αγωγή για το κρανιακό τραύματ ου. Έξι μέρες μετά, νιώθει πολύ καλύτερα…



»…Μπορεί πια να περπατήσει, αν και όχι τόσο καλά. Μπορεί να κρατάει το φαγητό του μόνο του, αλλά χρειάζεται ακόμη βοήθεια για να πιει. Συνήθως γέρνει το κεφάλι του στο πλάι.



»Δυστυχώς δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσει να ξαναβγεί ποτέ στην άγρια φύση, αλλά αν συνεχίσει να αναρρώνει, θα τον βοηθήσουμε να ζήσει καλά», αναφέρει.



Το ζευγάρι σχεδιάζει να δημιουργήσει εγκαταστάσεις κατάλληλες για ζωάκια που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ανάρρωση. Μέχρι να γίνει αυτό, ο σκιουράκος, τον οποίο ονόμασαν Mitten, ζει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ζευγαριού.

Πηγή: BoredPanda
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v