30 υπέροχες γάτες από το «Σατανισμός και Γάτες»

Τσεκάρουμε το group που έγινε viral στους απανταχού social γατόφιλους και απολαμβάνουμε τριάντα γάτες σε μοναδικά ενσταντανέ.
30 υπέροχες γάτες από το «Σατανισμός και Γάτες»
Μη σας παραξενεύει το όνομα. Η άποψη ότι οι γάτες συνδέονται με κάποιον – ανεξήγητο – τρόπο με τον Σατανισμό «παίζει» πολύ τον τελευταίο καιρό στον μαγικό κόσμο του Internet, ιδιαίτερα μετά από αυτήν εδώ τη φωτό στο 9GAG.

Με αυτήν την βάση- αρχικά τουλάχιστον – το facebooκικό γκρουπάκι με τον… αντίχριστο τίτλο «Σατανισμός και Γάτες» έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του πριν από μερικούς μήνες στον social κόσμο. Φυσικά δεν άργησε να συσπειρώσει στις τάξεις του τους απανταχού γατόφιλους του ελληνικού Internet (αντίχριστους ή μη) οι οποί με τη σειρά τους σπάμαραν ανελέητα φωτογραφίες με γάτες σε κάθε πιθανή πόζα/κατάσταση/διάθεση/φωτογραφική σύνθεση/κολάζ κ.ο.κ.

Το αποτέλεσμα; Απολαυστικές φωτογραφίες, ιδανικές για social «κάψιμο» τις ώρες που η ώρα δεν περνά με τίποτα στο γραφείο ή το σπίτι, αστείες, πρωτότυπες και λίγο… ό,τι να’ναι.
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα απολαύστε στη Photo Gallery μερικές από τις καλύτερες γάτες που βρήκαμε στο εν λόγω γκρουπ.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v