Καλοκαίρι στο μπαλκόνι: Ιδέες και λύσεις

Η δημιουργός του στούντιο αρχιτεκτονικής και design Lila μοιράζεται μαζί μας τις ιδέες της για ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι στο μπαλκόνι.
Καλοκαίρι στο μπαλκόνι: Ιδέες και λύσεις
Μπαλκονόπορτες ορθάνοιχτες, λεμονάδες με παγάκια, ξάστερες νύχτες και μουσικές χαλαρωτικές… Τι γίνεται όμως όταν όλα αυτά δεν χωράνε στο μπαλκόνι μας;

Κατ’ αρχήν αρχίζουμε από το να μην νιώθουμε άσχημα γι’ αυτό. Ακόμα και αν είναι μόνο για δύο ή η θέα του είναι ο πίσω ακάλυπτος, υπάρχουν τρόποι να “κολλήσετε”.

Το μόνο που χρειάζεται είναι αισθητική και στυλ.

Έτσι….

Βάλτε το πράσινο να γεμίσει τα κενά.







Αφήστε τα αδιάκριτα βλέμματα απέξω.







Εκμεταλλευτείτε τα στηθαία και εξοικονομήστε χώρο.





Χαλαρώστε με πολυτέλεια.







Φορέστε το μέσα-έξω και καθίστε στο χαλί.





Βάλτε χρώμα και αιωρηθείτε.





Το studio LILA architect και designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA).

Aσχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται και πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου.

Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής και design και άρθρα με έργα του γραφείου, έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις.

Στόχο αποτελεί η γνησιότητα και η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική και ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά και interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι και τον σχεδιασμό αντικειμένου.

Site:
Facebook Page : LILA architect + designer
Linkedin Account: Lila Athanasopoulou
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v