Πώς να κάνετε τον χώρο σας… βιομηχανικό με στιλ

Συμβουλές και φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον χώρο σας με τις επιταγές του βιομηχανικού design όσο πιο στιλάτα γίνεται.
Πώς να κάνετε τον χώρο σας… βιομηχανικό με στιλ
Το βιομηχανικό design έχει γίνει εδώ και καιρό τάση στην διακόσμηση που κερδίζει διαρκώς νέους υποστηρικτές. Μαύρο, λευκό και γκρι συνδυάζονται με μέταλλο, τούβλο, τσιμέντο και ξύλο, «παντρέματα» που προσδίδουν αρρενωπότητα στο χώρο μέσα από “σκληρούς” συνδυασμούς και λειτουργικό μινιμαλισμό.

Βιομηχανικό style τον τελευταίο καιρό μπορείτε να δείτε παντού. Άλλο όμως το style, και άλλο… το stylish. Το τελευταίο εκφράζει περισσότερο το όραμα, την αισθητική σας για τον χώρο σας, που με αυθορμητισμό και απαλλαγμένος από στερεότυπα, θα εκφράζει την δική σας ενέργεια.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε βιομηχανικό αλλά και… stylish τον χώρο σας, η βασική ιδέα είναι να τον οικειοποιηθείτε και να βρείτε τρόπους, μέσα από ένα mix and match, να δώσετε ταυτότητα σε κάτι ώστε να γίνει μοναδικό.

Οι ενδιαφέροντες συνδυασμοί είναι αυτοί που προσδίδουν μοναδικότητα. Ανεξάρτητα από τα πόσα χρήματα ξοδεύετε, η αισθητική μπορεί να είναι παρούσα. Ας δούμε λοιπόν πώς το αγαπημένο industrial στιλ μπορεί να γίνει “Stylish”, μέσα από τις συμβουλές και τις ενδεικτικές φωτογραφίες του studio LILA architect + designer.

Αρχικά, σε αποκρυσταλλωμένες αξίες του industrial design, εμφυσήστε φινέτσα με εύστοχες “ασυνέπειες”.

Το γκρι χρώμα και το μέταλλο σβήνουν τη ψυχρότητά τους συνδυασμένα με το ξύλο και φωτεινά υφάσματα.



Τραχιές επιφάνειες παντρεύονται με λείες, βιομηχανικά υλικά με φυσικά, ψυχρά χρώματα με ζεστές υφές.



Διαλέξτε vintage λεπτομέρειες και καθρέπτες για να “σπάσουν” την αυστηρή γεωμετρία.



Επιλέξτε floral υφάσματα και αφράτα μαξιλάρια για ρομαντικές πινελιές, καθώς και φυτά εσωτερικού χώρου.





Tip: Λευκές επιφάνειες τοίχων με black & white πίνακες ή motto συνθέτουν stylish ατμόσφαιρα σε minimal φόντο και αφορμή για έκφραση.

Τολμήστε το!





Λίγα λόγια για το LILA architect + designer studio
Έχει έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA) και ασχολείται με τον σχεσιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται και πειραματίζεται στους τομείς των ιδιωτικών κατοικιών, των ξενοδοχείων και καταστημάτων, αλλά και σχεδιασμού αντικειμένων. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του και στο Facebook page του

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v