Έξυπνοι τρόποι να οργανώσετε τα παπούτσια σας

Έχετε μια «συλλογή» παπουτσιών και δεν ξέρετε πώς να βάλετε τάξη σε αυτήν; Δείτε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες πώς να οργανώσετε τα παπούτσια σας.
Έξυπνοι τρόποι να οργανώσετε τα παπούτσια σας
Οι κλασικοί τρόποι αποθήκευσης παπουτσιών πολλές φορές μας δυσκολεύουν στο να βρούμε γρήγορα και εύκολα το ζευγάρι που θέλουμε. Τα ντουλάπια είναι γεμάτα με δεκάδες κουτιά, όπου «κρύβονται» αθέατα τα παπούτσια, και οι κλασικές παπουτσοθήκες δεν σας «εμπνέουν». Ψάχνετε τρόπους για να αποθηκεύσετε σωστά τα αγαπημένα σας παπούτσια και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χώρο; Δείτε μερικές έξυπνες και δημιουργικές ιδέες οργάνωσης των παπουτσιών σας.

Κουτιά με φωτογραφίες
Μπορείτε να αγοράσετε χάρτινα κουτιά ή να αξιοποιήσετε αυτά που ήδη έχετε για την αποθήκευση των παπουτσιών σας. Ο κλασικός τρόπος αποθήκευσης μετατρέπεται σε δημιουργικό αν προσθέσετε μια ταμπελίτσα με την φωτογραφία του παπουτσιού έξω από το κάθε κουτί. Έτσι θα βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το ζευγάρι που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε το κάθε κουτί.









Ράφια
Πολύ απλός τρόπος να έχετε τα παπούτσια σας τακτοποιημένα και να βρίσκετε πολύ εύκολα το σωστό ζευγάρι χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό από τον πολύτιμο σας χρόνο είναι να τα βάλετε στα ράφια.

Κουβάδες
Εκτός από κουτιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κουβάδες, βάζοντας επίσης ταμπελάκια απ’ έξω. Οι πολύχρωμοι κουβάδες σαν αυτούς που βλέπετε στη φωτογραφία θα προσθέσουν μια δημιουργική πινελιά στον εσωτερικό σας χώρο.


Ξύλινη παλέτα

Σαν εναλλακτική παπουτσοθήκη για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ξύλινη παλέτα. Είναι μια έξυπνη λύση οργάνωσης των παπουτσιών σας αν έχετε μικρό σπίτι, διότι εξοικονομεί πολύ χώρο.













Σκάλα
Τα ψηλοτάκουνα σας παπούτσια μπορούν επίσης να αποθηκευτούν και σε σκάλα. Με το ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργεί η ξύλινη παλέτα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η σκάλα.














Καφάσια
Άλλος ένας δημιουργικός τρόπος να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας είναι τα καφάσια. Μπορείτε να χρωματίσετε τα καφάσια σε ό,τι χρώμα θέλετε και να τα βάλετε στον τοίχο, μετατρέποντας τα σε πρωτότυπα ράφια.







Κρεμάστρες
Μια καλή λύση, που επίσης εξοικονομεί πολύ χώρο, είναι να κρεμάσετε τα παπούτσια σας. Αρκεί να μετατρέψετε τις κλασικές σιδερένιες κρεμάστρες σε ιδιαίτερες για τα παπούτσια σας και θα βρίσκετε το ζευγάρι που θέλετε στη στιγμή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v