Αυτά είναι τα πιο stylish κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χώρου σου

Έξυπνες πινελιές που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σου γούστο και υπόσχονται να δώσουν αέρα ανανέωσης στον χώρο σου εύκολα και απλά.
Αυτά είναι τα πιο stylish κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χώρου σου
Ο προσωπικός σου χώρος είθισται να έχει τη «σφραγίδα» σου. Είτε πρόκειται για δωμάτιο, είτε για ολόκληρο σπίτι ή διαμέρισμα, πάντα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης της αισθητικής του και συχνά μπορεί να γίνει με τρόπο πολύ πιο προσιτό απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις, βλέπεις, είναι να βάλεις μερικές έξυπνες πινελιές που να αντικατοπτρίζουν το γούστο σου εδώ κι εκεί -τόσο απλά! Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο stylish κομμάτια που θα κάνουν τον χώρο σου να ξεχωρίσει: εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει με τη διακόσμησή του και να το κάνεις δικό σου!

Σετ Κάδρων Sentio Green Memories (5 τεμάχια)



Δώσε χρώμα στους τοίχους σου με το σετ κάδρων Green Memories από τη Sentio. Αποτελείται από πέντε κάδρα μοντέρνας αισθητικής σε δύο μεγέθη (δύο τεμάχια 25x25 εκατ. και άλλα τρία 15x20 εκατ.), στα οποία κυριαρχούν το λευκό και απαλές αποχρώσεις του πράσινου χρώματος. Τα όμορφα σχέδιά τους θα ξεκουράσουν μάτια και μυαλό επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς. Όσο για την τοποθέτησή τους; Δεν είναι ότι γίνεται εύκολα μόνο αλλά έχεις τη δυνατότητα να τα προσαρμόσεις όπως εσύ προτιμάς.

Φωτιστικό Sentio Neon Hello



Πρόσθεσε στον χώρο σου μια πρωτότυπη πινελιά. Άφησε το neon να κάνει παιχνίδι, διακοσμώντας τον τοίχο σου και φωτίζοντας παράλληλα το δωμάτιο με τρόπο διακριτικό μέσα από το φωτιστικό της Sentio. Συνδυάζει δύο γλυκιές αποχρώσεις του λευκού και του κίτρινου δημιουργώντας ένα καλαίσθητο και ξεκούραστο για τα μάτια αποτέλεσμα, έχοντας την ικανότητα να ταιριάξει με κάθε λογής διακόσμηση. Οι διαστάσεις του είναι 43x31 εκατ. ενώ λειτουργεί με ρεύμα (το καλώδιό του είναι πολύ λεπτό οπότε δεν πρόκειται να χαλάσει την όλη αισθητική).

Κλεψύδρα Sentio Δίχρωμη

Είτε έχεις ιδιαίτερη σχέση με τον χρόνο, είτε απλά αναζητάς κάτι ποιοτικό μεν, ξεχωριστό δε για να διακοσμήσεις τον χώρο σου, η κλεψύδρα της Sentio θα σε καλύψει απόλυτα. Κατασκευασμένη από γυαλί, «παίζει» με τη διχρωμία καθώς η κάθε της πλευρά έχει και διαφορετική εμφάνιση (στη μία η άμμος φαίνεται να έχει λευκό χρώμα, στην άλλη κίτρινο). Είναι αρκετά συμπαγής, καταλαμβάνοντας επιφάνεια 9x9 εκατ. και έχοντας ύψος 24 εκατ. επιτρέποντάς σου να την τοποθετήσεις όπου θες. Λοιπόν; Πώς πας από χρόνο;

Άλμπουμ με Φίλτρα



Μήπως τα φίλτρα του Instagram είναι το thing σου; Μήπως σ’ αρέσουν τόσο πολύ που εύχεσαι συχνά-πυκνά να μπορούσες να τα εφαρμόσεις στις φωτογραφίες σου γενικότερα; Ε, τώρα μπορείς! Το άλμπουμ που σου προτείνουμε θα σου επιτρέψει να οργανώσεις και να προβάλλεις τις φωτογραφίες σου με τον πλέον vintage τρόπο! Επίλεξε το φίλτρο που προτιμάς και τοποθέτησέ το πάνω από κάθε φωτογραφία σου για ένα πρωτότυπο και retro συνάμα αποτέλεσμα. Έρχεται με υφασμάτινη εξωτερική επένδυση, 30 φίλτρα και 25 σελίδες που χωρούν 100 φωτογραφίες 10x15 εκατ.

Γυάλινη Κοσμηματοθήκη Sentio Nature Rainbow



Με λιτό αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σχεδιασμό, η κοσμηματοθήκη Sentio Nature Rainbow αποτελεί μία ξεχωριστή προσθήκη για τον χώρο σου. Διαθέτει χρυσό μεταλλικό σκελετό και επιφάνειες από γυαλί, ένας καλαίσθητος συνδυασμός που όμως σου επιτρέπει να βλέπεις τι υπάρχει στο εσωτερικό της. Η μπλε βάση παραπέμπει στον βυθό της θάλασσας ενώ το ουράνιο τόξο σε μπλε/πράσινες αποχρώσεις είναι το κερασάκι στην τούρτα. Με διαστάσεις 24x12,4x14,6 εκατ. θα τη χρησιμοποιήσεις για κοσμήματα, καλλυντικά και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο μπορείς να φανταστείς!

Θήκη Περιοδικών Sentio Nature Green

Κομψότατη και λειτουργική, η θήκη περιοδικών της Sentio αποτελεί ένα πραγματικά εμπνευσμένο προϊόν διακόσμησης. Ο συμπαγής σχεδιασμός της με διαστάσεις 33x30x29,5 εκατ. της επιτρέπει να χωρά σχεδόν παντού, ακόμα κι εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος. Όσο για το τι κάνει; Η σχήματος V επιφάνειά της, θα φιλοξενήσει τα περιοδικά σου, προσφέροντάς σου παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Σε απαλό πράσινο της μέντας και ξύλινη υφή, συναρμολογείται πανεύκολα και υιοθετεί διακριτική παρουσία.

Φωτιστικό Sentio Υδρόγειος Silver



Ο κόσμος γίνεται του χεριού σου χάρη στην πιο stylish υδρόγειο που είδες ποτέ! Ο συνδυασμός μαύρου και ασημί χρώματος δημιουργούν ένα υπέροχο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που θα δώσει μία premium πινελιά στον χώρο σου. Παράλληλα θα σου επιτρέψει να… ταξιδέψεις με τον νου σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη -τα πάντα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου! Όταν πέσει το σκοτάδι, απλά πάτα τον διακόπτη και άφησε τον σαγηνευτικό φωτισμό (χρειάζεται ρεύμα/σύνδεση σε πρίζα) να σε συνεπάρει.

Αρωματικά Sticks M&Sense Black Forest

Μεταμόρφωσε τον χώρο σου εμπλουτίζοντας την ατμόσφαιρά του! Το αρωματικό χώρου M&Sense Black Forest θα γεμίσει τον αέρα με μυρωδιές από γκρέιπφρουτ, μήλο, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο και βατόμουρο. Άφησε τα φρουτώδη αρώματα να σε χαλαρώσουν και να σε ταξιδέψουν, προσαρμόζοντας την έντασή τους ανάλογα με τον αριθμό από ξυλάκια που χρησιμοποιείς. Έρχεται σε υπέροχη ματ συσκευασία για μία ακόμα πιο premium εμφάνιση.

Τραπεζάκι Sentio με Αποθηκευτικό Χώρο Μπορντό

Αν ψάχνεις τρόπους διακόσμησης που εκτός από καλαίσθητοι να είναι και πρακτικοί, τότε μόλις βρήκες ακόμα έναν! Το τραπεζάκι Sentio θα αιχμαλωτίσει την προσοχή σου χάρη στις θελκτικές γραμμές του. Το μίνιμαλ design του, του επιτρέπει να ταιριάζει σε κάθε χώρο, δίνοντάς του χρώμα -και μάλιστα σε έναν απαλό τόνο. Το μυστικό του όμως βρίσκεται στο εσωτερικό του, αφού η επάνω του πλευρά ανοίγει, αποκαλύπτοντας έναν «κρυμμένο» αποθηκευτικό χώρο στον οποίο μπορείς να χωρέσεις ό,τι θες! Κατασκευασμένο από MDF, διαθέτει ξύλινα πόδια και χαμηλό βάρος.

Φωτιστικό Sentio Telephone Box



Πάει με όλα και ταιριάζει παντού: από το τραπεζάκι του καφέ, μέχρι το γραφείο σου, το φωτιστικό Sentio έχει τον τρόπο του να σε ταξιδεύει με μια ματιά στη Γηραιά Αλβιόνα. Με το χαρακτηριστικό design των κόκκινων τηλεφωνικών θαλάμων που μπορεί να βρει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα το εκμεταλλευτείς τόσο ως φωτιστικό, όσο και ως διακοσμητικό όταν δε λειτουργεί. Λειτουργεί είτε με ρεύμα, είτε με τρεις μπαταρίες ΑΑΑ προσφέροντάς σου πλήρη ελευθερία κινήσεων ως προς το πού θα το τοποθετήσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v