Παράξενα σπίτια που θα γούσταρες να ζήσεις

Ψάξαμε στα άδυτα του ίντερνετ και βρήκαμε τα πιο παράξενα σπίτια, που θα έδινες και το νεφρό σου για να μείνεις σε ένα από αυτά.
Παράξενα σπίτια που θα γούσταρες να ζήσεις

Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο στον κόσμο που να μην λαχταρά αυτό που λέμε σπίτι των ονείρων του.. Άλλος ονειρεύεται μεγάλο μπάνιο, άλλος τεράστιο μπάνιο, άλλος μπαλκόνι με θέα κι άλλος κήπους και πισίνες.

Λίγο, πολύ ωστόσο, στην κατασκευή τους τα περισσότερα μοιάζουν, ακολουθώντας συγκεκριμένες αρχιτεκτονικές προτάσεις, με τις οποίες έχουμε εξοικειωθεί εδώ και πολλά χρόνια. Όχι όλα  όμως! Εδώ θα δεις τα πιο παράξενα σπίτια που υπάρχουν στον κόσμο στα οποία θα πεθαίναμε να ζούμε. Ίσως και εσύ.

Το Πιανόσπιτο



Αν κι είμαστε της ηλεκτρικής κιθάρας, θα δίναμε σίγουρα το νεφρό μας, για να μείνουμε σε ένα τέτοια σπίτι, έστω και για ένα βράδυ.

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς τώρα δικαιώνεται



Τα Χόμπιτ είχαν τα πιο γλυκοζουζουνιάρικα σπίτια στην ιστορία του φανταστικού σινεμά, για αυτό και το Χομπιτόσπιτο, παραμένει αιώνιος πόθος, για εμάς τους λάτρεις του Άρχοντα των δαχτυλιδιών.

Τα UFO τι ΕΝΦΙΑ πληρώνουν;



Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς θα στερούμασταν και το σουβλάκι για να μαζέψουμε χρήματα και να φτιάξουμε ένα UFO σπιτάκι να στεγάσει τα όνειρα μας.

Το σπίτι Jenga



Άνθρωποι είναι κι οι αρχιτέκτονες και μερικές φορές, βαριούνται τα ίδια και τα ίδια. Όταν έχουν έμπνευση λοιπόν φτιάχνουν και industrial Jenga σπίτια για να ζηλεύουν οι άμοιρες τσιμεντένιες πολυκατοικίες της σειράς.

Εγώ τ’ αμάξι μου και το εντάξει μου



Ο γίγαντας αυτός που έφτιαξε ολόκληρο αμαξόσπιτο, έχει τον αιώνιο σεβασμό μας. Το παιδί που ακόμη κρύβει η ψυχούλα μας, τον ευχαριστεί.

Θα μείνω στο σπιτάκι του σκύλου σήμερα



Πολλές φορές έχει συμβεί μετά από τσακωμό με το έτερον ήμισυ να θελήσεις να πεις ότι σήμερα θα κοιμηθώ στο σκυλόσπιτο. Για τέτοια σπιταρώνα λοιπόν, θα τσακωνόσουν κάθε μέρα.

Το σπίτι Inception



Τούτος εδώ είμαστε σίγουροι πως γουστάρει τον Christopher Nolan, λίγο παραπάνω από το κανονικό, μιας και πίνει νερό στο όνομα του Inception και του Tenet.

Αεροπλανόσπιτο



Μια τίμια αρχιτεκτονική λύση, για αυτούς που φοβούνται να πετάξουν!

Τανάσκελο σπίτι



Μερικές φορές, χρειάζεται να φέρεις τον κόσμο τούμπα για να τα καταφέρεις. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν θες να βρεις το σπίτι των ονείρων σου.

Φατσόσπιτο



Πόσο σημαντικό είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να σου σκάνε ένα τεράστιο χαμόγελο; Πολύ, για αυτό έχουμε σηκωθεί από την καρέκλα και χειροκροτάμε τον αρχιτέκτονα.

Το σπίτι θερμοσίφωνας



Ναι, εντάξει, το αδικεί η ονομασία, αλλά αυτό το σπίτι, είναι η πιο ουάου κατασκευή που έχουν δει τα ματάκια σου, μετά από εκείνο το transformer σου που γινόταν δεινόσαυρος.

Έχω και πυραμίδα, έρχεσαι μια βόλτα



Η καλύτερη ατάκα για αγνό κι ανεπιτήδευτο φλερτ, είναι η παραπάνω. Ειδικά αν έχεις ένα σπίτι που μετρά περισσότερα σαγόνια στο πάτωμα κι από επίθεση της Lucy Lawless στην πρώτη σεζόν της Ζίνα.

Το σπίτι καταρράκτης



Αν έχεις και κανένα ξάδερφο στην ΕΥΔΑΠ να κάνεις ρύθμιση στους λογαριασμούς του νερού, τότε θα ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο, τούτο εδώ το αριστούργημα.

Το ζαχαρωτόσπιτο



Χάνσελ και Γκρέτελ για αυτό εδώ το σπίτι τα βάζαμε με όλη τη σύναξη των κακών μαγισσών, αρκεί να μέναμε έστω και μια εβδομάδα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v