Σπίτια της μικρής και μεγάλης οθόνης που μπορείς να διανυκτερεύσεις

Αυτά τα σπίτια πρωταγωνίστησαν σε γνωστές σειρές και ταινίες και πλέον είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στη γνωστή πλατφόρμα Αirbnb.
Σπίτια της μικρής και μεγάλης οθόνης που μπορείς να διανυκτερεύσεις

Λατρεύουμε τα ταξίδια, λατρεύουμε και τις ταινίες. Η ζωή άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς αυτά. Δεν είχαμε όμως ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσαμε πραγματικά να μείνουμε σε ένα σπίτι που έχει χρησιμοποιηθεί και ως στούντιο. Ιδού λοιπόν τα σπίτια που έχουν  πρωταγωνιστήσει σε σειρές και ταινίες και τώρα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση.

Ξεκινάμε δυναμικά τη λίστα μας με το σπίτι επί της λίμνης  που αποφάσισε ο Τόνι Σταρκ στην ταινία Εκδικητές: Τελευταία Πράξη να αποσυρθεί. Βρίσκεται στην Ατλάντα και μπορείς να το νοικιάσεις με μόλις 679 ευρώ για μία διανυκτέρευση. 



Αν έχεις δει την ταινία Bachelorette, θα παρατήρησες ότι το σπίτι που έκαναν σεξ τέσσερις φορές η Χάνα και ο Πίτερ ήταν σε έναν ανεμόμυλο. Ε, αυτός ο ανεμόμυλος βρίσκεται στον Νικιθινιανό Κρήτης και διατίθεται προς ενοικίαση στο αντίτιμο των 60 ευρώ τη βραδιά.


Αν είσαι φαν του Twilight, ή αλλιώς του Έπους του Λυκόφωτος και αναρωτιέσαι πώς θα ήταν να μένεις σε ένα σπίτι με μόνιμο το παγωμένο ινσταγκραμικό φίλτρο New York στο φόντο, έχεις την επιλογή να νοικιάσεις το πατρικό της Μπέλας. Προς το παρόν οι κρατήσεις για το οίκημα έχουν φτάσει το 2023, αλλά με λίγη υπομονή κάτι μπορεί να βρεις. Ίσως κάποιος να ακυρώσει.



Είσαι από αυτούς που βλέπουν μόνο ευρωπαϊκό κινηματογράφο, η βασιλική οικογένεια και το παλάτι τους προκαλούν ένα δέος και θα ήθελαν να μιλούν με βρετανική προφορά; Υπάρχει ένα οίκημα στο South Wales το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα μεγάααλα επεισόδια του Sherlock, το «A Scandal in Belgrava». Οι τιμές του καταλύματος κυμαίονται στα 433 με 466 ευρώ τη βραδιά. 



Σου αρέσει ο Ryan Reynolds, καθώς και η ταινία του Definitely, Maybe; Ίσως τότε, να θέλεις οπωσδήποτε να μείνεις στο τεράστιο σπίτι του Γουίλ στο Μπρούκλιν. Κόστος ανά διανυκτέρευση: 64 ευρώ. 



 Έβλεπες κι εσύ το ανδρικό Sex and the City, ήτοι Entourage; Τότε μπορεί να θέλεις να μείνεις σε αυτήν τη φαντασμαγορική έπαυλη/βίλλα με τη ρομανική πισίνα του τελευταίου επεισοδίου αλλά και της ταινίας που εδρεύει στο Λος Άντζελες. Παραδόξως το κόστος δεν είναι και πολύ υψηλό: 335 ευρώ θα δώσεις για μία βραδιά.



Το Dallas home από την ταινία «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» το θυμάσαι; Είναι η επιτομή του φουτουρισμού και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στο κόστος των 150 ευρώ τη βραδιά.



Αφήσαμε για τελευταίο το καλύτερο. Ίσως έχει δει την ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» με τους Μπραντ Πιτ, Κίρστεν Ντανστ και Τομ Κρουζ. Ήξερες ότι μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι που χρονολογείται από το 1855 στην τιμή των 300 περίπου ευρώ ανά βραδιά




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v