Πρωτότυπες ιδέες φωτισμού για το σπίτι σου

Υπάρχει φως στο τούνελ της ανανέωσης των χώρων του σπιτιού σου; Υπάρχει κι εμείς έχουμε τις πιο μοντέρνες ιδέες.
Πρωτότυπες ιδέες φωτισμού για το σπίτι σου

Κάθε χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί μοναδικά αν επιλέξεις τον σωστό φωτισμό. Οι επιλογές που έχεις είναι δεκάδες, όμως εμείς σου εφιστούμε την προσοχή σε κάποιες που θα δώσουν αέρα φρεσκάδας και μπόλικο στιλ σε κάθε δωμάτιο.

Neon για πάντα

Δίνει αέρα φρεσκάδας σε κάθε χώρο στο σπίτι (ναι, ακόμα και στην τουαλέτα), και προσαρμόζεται πλήρως στα γούστα σου. Δες παρακάτω μερικές ιδέες.





Και βρες εδώ μερικές επιλογές για να αγοράσεις. 

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι

Είτε σου αρέσει να κοιτάζεις τα άστρα είτε όχι, είναι σίγουρο πως αυτός ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του… φεγγαριού θα δώσει την σωστή ατμόσφαιρα στους χώρους σου. Τον βρήκαμε εδώ, ενώ εδώ μπορείς να το βρεις και σε άλλες παραλλαγές. 



Φωτισμός που μένει στο ράφι

Και όχι μόνο μένει, αλλά αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα ράφια στους τοίχους  του σπιτιού σου. Και εδώ οι επιλογές φωτισμού είναι δεκάδες, όμως τσέκαρε αυτό το υπέροχο μοντέλο.

Δες εδώ περισσότερες επιλογές φωτιστικών για τα ράφια στους τοίχους. 



Ρατα-τάν!

Αν δεν σου λέει κάτι το Ρατάν, τότε σε ενημερώνουμε πως πρόκειται για ένα ρετρό φωτιστικό οροφής το οποίο επανήλθε στη μόδα και δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στους χώρους σου με την ψάθινη υφή του.

Δες μερικές επιλογές εδώ.

«Έξυπνος» φωτισμός

Έχει κάνει δυναμική είσοδο στα μοντέρνα σπίτια και σου επιτρέπει να τον αλλάξεις όπως και όποτε εσύ θες μέσω Bluetooth. Με το Phillips Hue μπορείς να συνδέσεις μέχρι και 10 λάμπες σε διάφορους χώρους του σπιτιού σου και να τους δώσεις το χρώμα που θες. 



Το φωτεινό βασίλειο των ζώων

Αν είσαι φιλόζωος, τότε αυτά τα φωτιστικά είναι για σένα. Και είναι σίγουρο πως θα ξετρελάνουν και τα πιτσιρίκια αν τα βάλεις στο δωμάτιό τους. Δες αυτό εδώ το… γατίσιο, ας πούμε. 



Επιδαπέδιο… οροφής

Αντί για φωτιστικά οροφής, η νέα τάση υπαγορεύει να επιλέξεις ένα μεγάαααλο επιδαπέδιο φωτιστικό το οποίο θα λειτουργήσει στη θέση τους δίνοντας άπλετο φως αλλά και στιλ στον χώρο. Δες εδώ ένα παράδειγμα. 




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v