Πώς να φτιάξω τέλεια γωνιά για διάβασμα

Επειδή πάντα ήθελες να έχεις την δική σου γωνιά για να διαβάζεις και να χάνεσαι από τον κόσμο, έτσι θα μπορέσεις να την φτιάξεις.
Πώς να φτιάξω τέλεια γωνιά για διάβασμα
*Αρχικά, μπορείς να δημιουργήσεις χώρο μέσα στην βιβλιοθήκη σου, αν είναι χαμηλό έπιπλο με ράφια, τοποθετώντας μερικά μαξιλάρια, και δημιουργώντας τον δικό σου χώρο. Κάπως έτσι:


*Αν έχεις τζάκι και δεν το χρησιμοποιείς, τότε μερικά κρεμαστά φωτάκια και αρκετά μαξιλάρια πατώματος θα το μετατρέψουν στην πιο άνετη γωνιά για διάβασμα.

*Βάλε ένα πανό ή μια κουρτίνα από πίσω, για να δώσεις ακόμα περισσότερο το προσωπικό σου στίγμα.

*Φτιάξε γύρω από τον χώρο σου… ένα κάστρο με στοίβες βιβλίων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είσαι σαν κι εμάς, μάλλον η βιβλιοθήκη σου έχει ήδη γεμίσει προ πολλού.

*Τα κεριά πάντα δημιουργούν τέλεια ατμόσφαιρα, ενώ ένα χαλαρωτικό άρωμα θα βοηθήσει να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο και να αδειάσεις το κεφάλι σου από το στρες της καθημερινότητας.

*Μια μικρή κουβερτούλα για να τυλίγεσαι είναι – προφανώς – απαραίτητη.

*Ένα μικρό σκαλοπατάκι μπορεί να λειτουργήσει ως καλαίσθητο τραπεζάκι για τον καφέ ή το τσάι σου. Κάπως έτσι:


*Αν δεν έχεις κάποιον μικρό χώρο έτοιμο στο σπίτι για να δημιουργήσεις την γωνιά σου, μπορείς να το κάνεις «κόβοντας» ένα μέρος του δωματίου από το υπόλοιπο. Αυτό μπορείς να το κάνεις με ένα παραβάν, ένα ύφασμα που κρέμεται ή με ένα έπιπλο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v