Πήτερ Παν: Θεατρικό ταξίδι στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ

Η αγαπημένη περιπέτεια του Πήτερ Παν μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι από την Νανά Νικολάου, που μας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ.
Πήτερ Παν: Θεατρικό ταξίδι στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ
Είστε έτοιμοι για μια επίσκεψη στη χώρα του Ποτέ Ποτέ; Το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν, ξαναζωντανεύει στη σκηνή του «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο Πήτερ Παν, η Γουέντυ, ο Κάπταιν Χουκ, ο Στάρκυ, η Τίνκερ Μπελ, τα «χαμένα παιδιά» και οι πειρατές, αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων έρχονται να μας διασκεδάσουν, να μας συγκινήσουν και να μας θυμίσουν, ότι καλό είναι -έστω και για λίγο- να ζούμε μες στα παραμύθια.

Πασίγνωστος, γοητευτικός, αγαπημένος, ο Πήτερ Παν είναι ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, που διασκεδάζει με τις περιπέτειές του και συγκινεί με την τρυφεράδα και την αθωότητα του. Πετάξτε μαζί του στη χώρα του Ποτέ Ποτέ, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Η γοητευτική ιστορία του παιδιού που δεν ήθελε να μεγαλώσει. Η γνωριμία του με την Γουέντυ. Η τρυφερή τους αγάπη. Το πέταγμα για τη χώρα του «Ποτέ-Ποτέ». Οι περιπέτειες με τα χαμένα αγόρια και τον μεγάλο αντίπαλο, τον Κάπταιν Χουκ. Η πάλη του Καλού με το Κακό. Η φιλία και η συνένωση των δυνάμεων, η αθωότητα απέναντι στο δόλο και τη βία. Η σημασία της οικογενειακής θαλπωρής στη ζωή των παιδιών. Η ανάγκη για φαντασία και όνειρο μέσα στην εποχή της τεχνολογίας. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα μαγικό παραμύθι που αυτόν τον χειμωνα μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή.

Η Νανά Νικολάου με τη μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο για παιδιά, διασκεύασε την ιστορία του Τζέιμς Μπάρρυ και μας καλεί σε ένα ταξίδι στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, ένα μιούζικαλ με πλούσια σκηνικά, κοστούμια, χορογραφίες, ξιφομαχίες, βιντεοπροβολές και ειδικά εφέ.

Πλημμυρισμένη από τραγούδια που θα σας μεταφέρουν στη χώρα της καρδιάς, της φαντασίας, της χαράς, η παράσταση σας καλεί με το εξής σύνθημα: Ποτέ μη κάνεις πίσω, ποτέ μη πεις όχι στις προκλήσεις, ποτέ μη λες ποτέ, ποτέ μην απαρνηθείς τους φίλους και τους έρωτες σου. 

Σημείωση: Για τις ημέρες των γιορτών, ισχύουν επιπλέον παραστάσεις
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου στις 11:30
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 11:30 και 14:45
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 11:30
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 11:30 και 14:45
Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11:30
Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 11:30 και 14:45
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 11:30 και 14:45

Πήτερ Παν, του Τζέιμς Μπάρρυ
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Σκηνικά - Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Μουσική: Γιάννης Μακρίδης
Χορογραφία - Κινησιολογία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πήτερ Παν: Δημήτρης Μακαλιάς
Κάπταιν Χουκ: Νίκος Κουρής
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστολίδου Φανή, Γιαννακοπούλου Ντάνυ, Ζωγραφάκης Δημήτρης , Καρμάτης Παναγιώτης, Κοτσάη Άντυ, Κοτσάη Άρντυ, Μακρόπουλος Μάριος, Μαχαίρας Δημήτρης, Μπέσσας Άγγελος, Ραφαήλος Δημήτρης, Σκορδίλη Ολυμπία, Τσιγκριστάρης Βασίλης

Προπώληση εισιτηρίων:
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 - Ταύρος (Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ PARKING), Τηλεφωνικά στο 212 2540300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας, στο www.theatron254.gr και στα Viva.gr 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

Info:
Πήτερ Πάν στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ: 2122540300
Κάθε Κυριακή στις 11.30 και στις 14.45, καθημερινές για σχολεία
Εισιτήρια: 11-13€, οικογενειακό 4 ατόμων: 45€, για σχολεία 7€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v