Ο Μορμόλης: Κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική

Την απολαυστική παράσταση «Ο Μορμόλης», ένα διαδραστικό κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική, παρουσιάζει η ομάδα Ουτοπία αυτή την Κυριακή.
Ο Μορμόλης: Κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική
Η ομάδα κουκλοθεάτρου Ουτοπία, μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, παρουσιάζει ξανά την κουκλοθεατρική παράσταση “Ο Μορμόλης”, στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Ουτοπία. Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με πολύ κέφι, έξυπνες ατάκες, ζωντανή μουσική και πολλά τραγούδια.

Το έργο του γερμανού συγγραφέα Ράινερ Χάχφελντ, για τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας, παρουσιάζεται σε μετάφραση Παναγιώτη Σκούφη, με την υπέροχη μουσική του Γιάννη Σπανού. Στο τέλος της παράστασης ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι και για όσα παιδιά θέλουν η κατασκευή μιας μικρής κούκλας.

Η υπόθεση

Ο Ρίκι και η Μάντα, δύο μικρά, συμπαθητικά, ανήσυχα παιδιά, βρίσκονται σε διακοπές στο σπίτι του Θείου και της Θείας στην εξοχή. Για όποιο ζήτημα προκύπτει, ο Ρίκι και η Μάντα συμβουλεύονται το Μορμόλη. Τι είναι τάχα ο Μορμόλης; Ο Θείος και η Θεία , προσπαθούν σε όλο το έργο να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα.

Ο αρκετά δύστροπος γείτονάς τους, ο κύριος Μπουρίνιας, που ξέρει τι είναι ο Μορμόλης, προσπαθεί να τον εξολοθρεύσει γιατί του ανατρέπει τη ρουτίνα και τους κανόνες του.
Όμως, ο Μορμόλης είναι το στοιχειό της πόλης και ό,τι κάνει το κάνει μια χαρά και ας θυμώνουν οι μεγάλοι. Άλλωστε ο Ρίκι και η Μάντα «δεν δίνουνε παρά».


Info:
Καλλιτεχνικό εργαστήρι Ουτοπία
Αμπατιέλου 2, Πατήσια (κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Άγιος Ελευθέριος)
τηλ: 210 2011719 και 6937038707

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00
Διάρκεια παράστασης 50΄
Τιμή εισιτήριου: 5 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v