Η ActionAid δίνει νόημα στις οικογενειακές Κυριακές

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ActionAid ανοίγει τις πόρτες του σε παιδιά και γονείς και τους προσκαλεί σε ένα «ταξίδι» ανακάλυψης σε χώρες μακρινές.
Η ActionAid δίνει νόημα στις οικογενειακές Κυριακές
Γονείς και παιδιά, θείοι και ανίψια, νονοί και βαφτιστήρια, όλοι μπορούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει η ActionAid για τρεις Κυριακές μέχρι τα Χριστούγεννα στο Εκπαιδευτικό της Κέντρο «Ένας Κόσμος Άνω Κάτω» στο Κουκάκι.

Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν μέσα σε ένα «αεροπλάνο» και ξεκινούν ένα ταξίδι ώστε μέσα από βιωματικά παιχνίδια και υλικά από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν πώς ζουν οι άνθρωποι σε πολύ φτωχές περιοχές του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ερευνούν γιατί υπάρχει τόση ανισότητα και φτώχεια και ποιες θα μπορούσαν να είναι οι λύσεις.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 13 ετών και χωρίζονται σε δύο ηλιακές ομάδες. Οι ημερομηνίες των προγραμμάτων είναι:

-Κυριακή 8 Δεκέμβρη: Ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου (για παιδιά 7 - 13 ετών)
-Κυριακή 15 Δεκέμβρη: Κυριακάτικο τραπέζι με φίλους από μακριά (για παιδιά 5 - 7 ετών)
-Κυριακή 22 Δεκέμβρη: Ένα αφρικανικό σαφάρι αλλιώτικο από τα άλλα (για παιδιά 7 - 13 ετών)

Info:
Ώρα διεξαγωγής προγραμμάτων: 11:00-13:00.
Το εκπαιδευτικό κέντρο της ActionAid βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου 2 στο Κουκάκι (στο ύψος του μετρό Συγγρού- Φιξ).
Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Στείλτε email στο: [email protected], με την ημερομηνία για την οποία θέλετε να κάνετε κράτηση στο θέμα του email και τον αριθμό των παιδιών και ενηλίκων της κράτησης στο κείμενο (μαζί με ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας).
Είσοδος: 8 ευρώ το παιδί (οι συνοδοί δωρεάν)
Ομαδικό εισιτήριο (από 3 παιδιά και άνω): 6 ευρώ το παιδί (οι συνοδοί δωρεάν).

Περισσότερες πληροφορίες: Θα βρείτε εδώ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v