Μωρό έπαιζε με το κινητό και... αγόρασε Ι.Χ. στο eBay!

Ένα κοριτσάκι 14 μηνών από το Όρεγκον αγόρασε στο eBay ένα αυτοκίνητο, καθώς έπαιζε με το κινητό του πατέρα της. Δείτε το απίστευτο βίντεο.
Μωρό έπαιζε με το κινητό και... αγόρασε Ι.Χ. στο eBay!
Η μικρούλα Σορέλα Στιούτ είναι μόλις 14 μηνών, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να αγοράσει ένα ολόκληρο… αυτοκίνητο στο eBay, καθώς έπαιζε με το κινητό του πατέρα της. Η Σορέλα, που μένει στο Όρεγκον των ΗΠΑ, έκανε το κορυφαίο bid στην ηλεκτρονική δημοπρασία για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του 1962. Το ποσό, ευτυχώς, δεν ήταν μεγάλο: 225 δολάρια.

Ο πατέρας της μικρής, Πολ Στιούτ, έλαβε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το eBay που τον ενημέρωνε ότι είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο, χωρίς να καταλάβει στην αρχή πώς είχε γίνει αυτό. Ο ίδιος αποφάσισε να μην ακυρώσει την παραγγελία του και να κρατήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να το δωρίσει στην κόρη του όταν γίνει 16 ετών. Ο Πολ και η σύζυγός του αποφάσισαν να βάλουν κωδικό πρόσβασης στα τηλέφωνά τους προκειμένου να μην προχωρήσει η μικρή Σορέλα σε άλλες αγορές. "Χαίρομαι που δεν αγόρασε την Πόρσε που είχα δει η οποία είχε 38.000 δολάρια", είπε ο πατέρας της.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του ABC News


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v