«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη»: Το Γκάζι βάζει τα γιορτινά του

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ζωντανεύει για μικρούς και μεγάλους και τους προσκαλεί στο Γκάζι για να το δουν να μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων. Μάθετε για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζει για τις γιορτές στην Τεχνόπολη ο δήμος Αθηναίων.
«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη»: Το Γκάζι βάζει τα γιορτινά του
Τι θα γίνει την περίοδο των εορτών στην Τεχνόπολη; Πληροφορίες μας λένε ότι κάτι ετοιμάζεται εκεί στο Γκάζι: Κάποιοι είδαν τον Αϊ Βασίλη να δίνει οδηγίες στα ξωτικά, κάποιοι άλλοι είδαν carousel να αιωρούνται, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που μυρίζουν διάφορες λιχουδιές.

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ξετυλίγεται στην Τεχνόπολη για μικρούς και μεγάλους από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 07 Ιανουαρίου.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές. Τόσο οι εξωτερικοί χώροι όσο και οι αίθουσες της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλους.

Παράλληλα στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά. Στολίδια για το δέντρο μας αλλά και ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια και άλλες πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών.

Α! Και είσοδος ελεύθερη.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 12.00 -22.00
Αργίες, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 00.00


«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
www.technopolis-athens.com  

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Μετρό – σταθμός Κεραμεικός
Λεωφορεία – 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031 – στάση «Παλαιά Αγορά»
Τρόλεϊ – Νο 21 (από Ομόνοια) – στάση «Παλαιά Αγορά»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v