1° Christmas Kids Festival: Τα παιδιά παίζει… γιορτινά

Το πρώτο Christmas Kids Festival ετοιμάζεται να γεμίσει το Smart Park των Σπάτων φωνές, χαρούμενους ήχους, χριστουγεννιάτικη διάθεση και δεκάδες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
1° Christmas Kids Festival: Τα παιδιά παίζει… γιορτινά
Το πρώτο Christmas Kids Festival υποδέχεται τους μικρούς του φίλους "εκεί που οι ευχές γίνονται πραγματικότητα", σε ένα ολοήμερο πάρτι επικών διαστάσεων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 22:00.

Δύο ακριβώς ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Κορυφογραμμή υποδέχεται όλα τα παιδιά, τους εφήβους και τους γονείς, σ’ ένα ολοήμερο φεστιβάλ χαράς, παιχνιδιού, δημιουργικότητας, έκφρασης και δράσης, σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 5000 τ.μ., στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα.

Παραμύθια, παιχνίδια, θέατρο, αθλητισμός, μαγειρική, πρωτότυπες κατασκευές, ζωγραφική, μουσική, τραγούδι, χορός, δωράκια, αγαπημένοι special guests και βέβαια πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Το «Δέντρο των Ευχών» στην είσοδο θα στολιστεί με τις ευχές των παιδιών και, πού ξέρετε, μπορεί να πραγματοποιηθούν. Και οι γονείς τους όμως δεν θα βαρεθούν: Εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι θα συζητήσουν μαζί τους πάνω σε παιδικά και εφηβικά θέματα, διατροφολόγοι θα τους ενημερώνουν σχετικά με την υγιεινή διατροφή των παιδιών και για όσους το επιθυμούν… το πρόγραμμα έχει πολύ χορό.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσό των εσόδων, θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Μικροί και μεγάλοι φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο και δώστε το παρόν στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παιδικό φεστιβάλ της Αθήνας.

Το πρόγραμμα

Πλούσιο και χορταστικότατο, το πρόγραμμα του 1ου Christmas Kids Festival, έχει κάτι για όλους: Εκπαιδευτικά προγράμματα (μουσικοκινητική αγωγή, επιστήμη και ανακαλύψεις, εργαστήριο αποτελεσματικού γονέα, διαχείριση συναισθήματος παιδιού, ιππασία με πόνυ), ψυχαγωγία (παραμύθια, αυτοσχεδιασμοί, laser tags, ζωγραφική, δημιουργικά εργαστήρια), μαγειρική και διατροφή, μουσικά happenings και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικά δρώμενα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Info:
Που: Εμπορικό Κέντρο Smart Park, E. Πουλάκη, Σπάτα.
Πότε: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012
Ώρες εκδήλωσης: 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ
Παραγωγή-Οργάνωση: «Κορυφογραμμή» www.korifogrami.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v