Ε-shops αυστηρά για ανηλίκους

Γιατί e-shops; Γιατί σε αυτά, πέρα από εξαιρετικές προσφορές και δωρεάν κατ’οίκον αποστολή, θα βρείτε παιχνίδια, ρούχα, είδη δώρων, σχολικά, βρεφικά και πολλά άλλα που πιθανώς να μη βρείτε πουθενά αλλού. Άλλωστε, βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά.
Ε-shops αυστηρά για ανηλίκους
της Έλενας Μπούλια

Είτε γιατί δεν έχετε χρόνο είτε γιατί δεν βρίσκετε αυτό ακριβώς που θέλετε στα κοντινά καταστήματα παιδικών ειδών, τα e-shops για το παιδί πολλαπλασιάζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς αποδεικνύοντας πως, ακόμα κι αν το shopping για εμάς είναι πλέον απαγορευτικό, στα παιδιά θα προσπαθούμε πάντα να αποφύγουμε τις στερήσεις.

Για να μην «χαθείτε» στην πληθώρα των παιδικών e-shops και για να διευκολύνουμε τις αγορές σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για μικρά και μεγάλα παιδιά και τα παρουσιάζουμε:

Παιχνίδια 
We love toys
Πάνω από 5.000 παιχνίδια από όλες –ή σχεδόν όλες- τις εταιρίες, ετοιμοπαράδοτα μέσα σε 24 ώρες και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 ευρώ. Στο We Love Toys θα βρείτε ακόμα είδη party, κονσόλες και ψηφιακά παιχνίδια, ταινίες, βιβλία, σχολικά είδη, έπιπλα και αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο, προϊόντα για τη μεταφορά μωρού και δώρα βάπτισης –αμπαλαρισμένα εφόσον το επιθυμείτε. Τέλος, με τις αγορές σας κερδίζετε έκπτωση για την επόμενη αγορά. 

Smart Toys
Οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να βάλει το μυαλό σας, από puzzles, τρενάκια, χειροτεχνίες τηλεκατευθυνόμενα, έως gadgets και παιχνίδια εξωτερικού χώρου, θα το βρείτε εδώ. Επίσης, στο Smart Toys θα βρείτε τα εξαιρετικής ποιότητας οικολογικών υλικών Plan Toys (φωτο) που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες. Επίσης, θα δείτε διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο, καθώς και πολύ καλές προσφορές σε ορισμένα παιχνίδια. Για αγορές άνω των 70 ευρώ δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς. 

Playmania
Στο μικρό αυτό e-shop που απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες θα βρείτε παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια καρτών και αυτοκόλλητα, σε ακόμα πιο μικρές τιμές. 

Toys shop
Το Toy shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του καταστήματος παιχνιδιών Τσαφ-Τσουφ στην Δράμα. Απευθύνεται τόσο σε μωρά όσο και σε μεγάλα παιδιά, καθώς εδώ θα βρείτε από βρεφικά είδη όπως καροτσάκια και φορμάκια, μέχρι videogames και ποδήλατα. Ακόμα αναζητήστε ανάμεσα στις αμέτρητες προσφορές τα πιο οικονομικά σχολικά είδη. Από εδώ μπορείτε να κάνετε τις αγορές ακόμα κι αν δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, πληρώνοντας με αντικαταβολή. 

PlanetZ
Είδη βρεφανάπτυξης, για το παιδικό δωμάτιο, παιχνίδια, ηλεκτρονικά, αθλητικά, αποκριάτικα, πασχαλινά, καλοκαιρινά και χριστουγεννιάτικα αλλά και σχολικά είναι κάποιες μόνο από τις κατηγορίες που καλύπτει το εν λόγω e-shop που φαίνεται να αποτελεί την χαρά του παιδιού. Φυσικά καταστήματα του PlanetZ βρίσκονται στην Ρόδο και την Κω. 

Perfect Toys
Το e-shop της γνωστής αλυσίδας Perfect Toys Πανταζόπουλος, στο οποίο θα βρείτε παιχνίδια για μικρές ηλικίες, βρεφικά είδη, σχολικά είδη, αλλά και έπιπλα-αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο. Πριν «φύγετε» ρίξτε μια ματιά και στις προσφορές. Για τις αγορές σας μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για μεγαλύτερα παιδιά
Perizitito
Βιβλία -ελληνικά, ξενόγλωσσα και e-books-, παιχνίδια, gadgets, είδη για το παιδικό δωμάτιο αλλά και… online κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να επισκεφθείτε με την οικογένεια, θα βρείτε στο Perizitito, το οποίο διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο site. Με αγορές άνω των 70 ευρώ η παράδοση σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν, ενώ παραδόσεις εκτελούνται σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. 

Caeleste
Η χαρά του παιδιού που αγαπά τα «ψαγμένα» παιχνίδια: Επιστημονικά, συναρμολογούμενα, καλλιτεχνικά, τηλεσκόπια, 3D γυαλιά… Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας έφηβος από το πωλητήριο που στεγάζεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου και στο Πλανητάριο; Και όχι μόνο: εδώ θα βρείτε παιχνίδια και χρήσιμα αντικείμενα για γονείς και εκπαιδευτικούς. Δείτε τις προσφορές και τα νέα προϊόντα.

Μωρουδιακά είδη 
Trendy Baby Boutique
Ιδανικό e-shop για δώρα, καθώς εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για νεογέννητα μωράκια, όπως ρούχα, προϊόντα μεταφοράς, ταΐσματος, μπάνιου και διάφορα άλλα βοηθήματα για τους γονείς, καθώς και πολλές προσφορές σε όλα τα είδη. Όλα τα είδη προέρχονται από εγγυημένα ποιοτικές μάρκες που πιθανώς να μη βρείτε σε άλλο κατάστημα. Μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικά τις αγορές σας. 

Sunny Side
Μπορεί να μην διαθέτει την τεράστια ποικιλία που πιθανώς βρείτε σε άλλα baby shops, όμως όλα τα είδη του sunny side είναι ένα κι ένα, καθώς έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα φυσικά υλικά, την οικολογία, την ποιότητα και την χρηστικότητα (φωτο). Εδώ θα βρείτε ακόμα είδη για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, αλλά και καλλυντικά για το μωρό και την νέα μαμά. Για αγορές άνω των 50 ευρώ η παράδοση στην Αττική είναι δωρεάν. 

Babycarrots.gr
Εδώ θα βρείτε πολύ όμορφα και ιδιαίτερα είδη δώρων για μωρά, μεγαλύτερα παιδάκια αλλά και τη μαμά, τα οποία έρχονται κατευθείαν από πολύ αξιόλογα brands του εξωτερικού. Ρούχα από οργανικό βαμβάκι, υπέροχες ιδέες και αξεσουάρ για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, αλλά και δημιουργικά, ξύλινα ή μαλακά παιχνίδια αποτελούν τα highlights εδώ. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ και στις προσφορές! 

Τρίκυκλo
Προϊόντα για την βόλτα, για το σπίτι, για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και παιχνίδια, είδη ένδυσης και παιδικά αξεσουάρ, όλα από γνωστές μάρκες, θα βρείτε στο Τρίκυκλο, το οποίο διαθέτει και φυσικό κατάστημα στον Άλιμο. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις προσφορές του site. Για αγορές άνω των 100 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. 

Mamaka
Μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ για έγκυες και νέες μαμάδες με πιο… εναλλακτικό στυλ, καθώς και για μωρά ή μικρά παιδάκια. Εδώ θα βρείτε ακόμα παιδικά έπιπλα, χρήσιμα είδη για την βόλτα του μωρού, καθώς χειροποίητα βαφτιστικά είδη. Τα περισσότερα από τα είδη έρχονται κατευθείαν από Αγγλία. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ και στην κατηγορία sale, με την πληθώρα προσφορών. 

Ε-Baby.gr
Πριν επισκεφθείτε κάποια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων για να αγοράσετε καροτσάκι για το μωρό σας, ρίξτε μια ματιά στα βρεφικά είδη του E-Baby γιατί το πιθανότερο είναι πως θα βρείτε από αυτό που ψάχνετε σε πολύ χαμηλότερη τιμή, ενώ κατά καιρούς γίνονται απίστευτες προσφορές σε διάφορα είδη.

Αν δεν προλαβαίνετε να πάτε στα φυσικά τους καταστήματα…
Βρεφικά πολυκαταστήματα Λητώ: Τα πάντα που θα χρειαστείτε από την πρώτη ημέρα της εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα παιδικά χρόνια.

Βρεφικά καταστήματα Ήρα: Ρούχα και αξεσουάρ αλλά και είδη για το παιδικό δωμάτιο και τη μεταφορά του μωρού.

Καταστήματα Mothercare: Βρεφικά είδη αλλά και ρούχα εγκυμοσύνης.

Lapin House: Παιδικό δωμάτιο, βόλτα-μετακίνηση, φαγητό, μπάνιο – περιποίηση – καλλυντικά, ασφάλεια, παιχνίδια-βιβλία και έξυπνες αγορές.

Alouette: Τα δημοφιλή παιδικά ρούχα, αλλά και όλα τα ρούχα και αξεσουάρ με τους Warner Bros Studios Stars. Δωρεάν αποστολή για την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011.

Με φιλανθρωπικό σκοπό
Στα sites της Unicef, του Χαμόγελου του Παιδιού και του Make a Wish θα βρείτε ηλεκτρονικά καταστήματα με αγορές από τα οποία μπορείτε να στηρίξετε το φιλανθρωπικό έργo των οργανισμών.

Unicef: Σχολικά είδη, κάρτες και δώρα, παιδικά κοσμήματα και είδη για βάφτιση.

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Στο e-shop θα βρείτε διάφορα είδη δώρων αλλά και ποικιλία ειδών βάφτισης και γάμου, όπως προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

Make a Wish: Κάρτες, προσκλητήρια και μπομπονιέρες για βάπτιση και γάμο, μπλουζάκια και πολλά άλλα που μπορούν να ενισχύσουν τον Make a Wish.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v