«Beauty & the beast on ice»: Παραμύθι και φιλανθρωπία στον πάγο

«Η πεντάμορφη και το τέρας» συναντά την δεξιοτεχνία του ice-skating και τα παραμυθένια σκηνικά παντρεύονται με το φιλανθρωπικό πνεύμα, καθώς τα έσοδα της φαντασμαγορικής παράστασης που έρχεται για οκτώ εμφανίσεις στην χώρα μας θα διατεθούν σε άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.
«Beauty & the beast on ice»: Παραμύθι και φιλανθρωπία στον πάγο
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου είναι οι: Αρτεμησία Κατσιβέλη, Ρεβέκκα Ασημομύτη, Βασίλης Μακρυνιώτης, Μαρία Μαραγκάκη, Μαρία Κουτσοδήμου, Γιώργος Αγγελίνας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Ο πρίγκιπας που μεταμορφώνεται σε τέρας. Η κοπέλα που μπορεί να δει την ομορφιά πίσω από το άγριο παρουσιαστικό και να λύσει τα μάγια. Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια κάθε παιδικής ψυχής έρχεται στην χώρα μας και παίρνει σάρκα και οστά πάνω στον πάγο, καθώς τα μοναδικά σκηνικά και η συγκινητική ιστορία παντρεύονται με τις φιγούρες των Ρώσων δεξιοτεχνών του ice-skating.

Η παράσταση «Beauty & the beast on ice» -το γνωστό σε όλους μας «Η πεντάμορφη και το τέρας- «ρίχνει άγκυρα» στον πάγο για οκτώ παραστάσεις στο κλειστό γήπεδο του Τάε κβον ντο στο Παλαιό Φάληρο, από τις 17 ως τις 20 Φεβρουαρίου. Η αφήγηση του παραμυθιού, όμως, εξελίσσεται σε μοναδική εμπειρία, καθώς οι «The Russian Ice Stars» αναλαμβάνουν να οπτικοποιήσουν τον μύθο με τον πιο αέρινο τρόπο.

Η κλασική, ευαίσθητη και δραματική ιστορία αγάπης του «τέρατος» με την κρυφή ομορφιά της ψυχής ξεδιπλώνεται μέσα από το ταλέντο των “Russian Ice Stars”, μιας ομάδας Ρώσων πατινέρ, πρώην αθλητών, που θεωρούνται από πολλούς η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών του είδους στον κόσμο και η οποία υπόσχεται να μας μαγέψει με τις παραμυθένιες της φιγούρες.

Την εκπληκτική παραγωγή, την χορογραφία της οποίας υπογράφει ο Cavaliere Giuseppe Arena, υπεύθυνος για τη τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο, πλαισιώνουν τα υπέροχα κοστούμια, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού σε συνδυασμό με τα ειδικά εφέ ολοκληρώνουν την μαγεία του θεάματος.

Το καλύτερο είναι πως μια τέτοια τρυφερή παράσταση αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα του εισιτηρίου σας θα «πιάσουν τόπο». Τα έσοδα από τις παραστάσεις της Αθήνας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Hellas, Σωματείου για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2000 με πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από Νευρομυϊκές Παθήσεις, να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της παιδείας, της υγείας, της εργασίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Πάρτε μία γεύση από το "παγωμένο θέαμα":


Info
Η παράσταση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 8 Ευρώ και προπωλούνται στο www.ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39, 2107234567 και στα ταμεία του θεάτρου κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

Που και πότε
Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do), Π. Φάληρο
Διεύθυνση: Αεροπόρου Αριστοτέλη Μοραΐτη Τηλέφωνο: 210 8840600
Ημερομηνίες: Πέμπτη 17/2, ώρα: 19:30, Παρασκευή 18/2, ώρα: 19:30, Σάββατο 19/2, ώρες: 12:00, 16:00, 19:30, Κυριακή 20/2, ώρες: 12:00, 16:00.

Εισιτήρια
Ζώνη A: 28€ ενήλικες - 18€ παιδιά, Ζώνη Β: 20€ ενήλικες - 12€ παιδιά
Ζώνη Γ: 14€ ενήλικες - 10€ παιδιά, Ζώνη Δ: 10€ ενήλικες - 8€ παιδιά
Προπώληση: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 7234567, online: www.ticketservices.gr, στα ταμεία του Θεάτρου κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v