Πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια και αξεσουάρ για την παραλία

Οικογενειακές εξορμήσεις στη θάλασσα χωρίς τα κατάλληλα παιχνιδο-αξεσουάρ γίνονται; Ε, δε γίνονται.
Πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια και αξεσουάρ για την παραλία

Με οτιδήποτε και να ασχοληθούν τα πιτσιρίκια στην παραλία θα είναι ευχαριστημένα. Και μια μπάλα μόνο που λέει ο λόγος να τους δώσετε θα βρουν τρόπο να την… ξεζουμίσουν στο παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει όμως πως θα πρέπει να περιοριστείτε σε αυτήν, ούτε στα παραδοσιακά κουβαδάκια.

Δείτε παρακάτω μερικές πρωτότυπες και άκρως διασκεδαστικές ιδέες για τις οικογενειακές, παραλιακές εξορμήσεις.

Φουσκωτό τέρμα



Φέρτε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που ελέω πανδημίας δεν έγιναν στην παραλία ή την πισίνα με αυτό το πρακτικό αξεσουάρ που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια και θα βάλει κι εσάς σε σκέψεις να γίνετε επίδοξοι Ρονάλντο του αλμυρού νερού.

Γκολφ… παραλίας



Το άθλημα της ελίτ μεταφέρεται ιδανικά στην άμμο χάρη σε αυτό το σετ παιχνιδιού σε ιδανικό μέγεθος για τη τσάντα παραλίας και τις οικογενειακές διακοπές. Διαθέτει 2 μπαστούνια, 2 τρυπητά πλαίσια, 2 μπαλάκια του γκολφ και 1 σημαιάκι.

Το απόλυτο σετ κουβαδάκι



Ξεχάστε τα μονότονα, απλά κουβαδάκια παραλίας. Αυτό το πληθωρικό σετ διαθέτει τσουγκράνες, φορτηγό, φτυαράκια σε σχήμα φάλαινας και αστερία, ακόμα και… ανεμιστηράκι γιατί όπως και αν το κάνουμε οι μικροί εργάτες θέλουν και την απαραίτητη δροσιά.

Καλούπια για άμμο Cars Lightning Mcqueen



Ναι, δε διαφωνούμε είναι ωραίο στην άμμο να χτίζεις παλάτια αλλά αυτά ίσχυαν για τις παλαιότερες γενιές κυρίως. Τώρα τα πιτσιρίκια θέλουν κάτι διαφορετικό. Να, ας πούμε αυτό το σετ της Disney με το οποίο τα πιτσιρίκια μπορούν να φτιάξουν οποιονδήποτε από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες θέλουν με άμμο.   

Οι ρακέτες του καρχαρία



Φτάνει με τους ενοχλητικούς ήχους από τους κάθε λογής ρακετοπαίχτες της παραλίας. Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Όπως αυτό το σετ ρακετών με βέλκρο, το οποίο θα απασχολήσει δημιουργικά τα πιτσιρίκια, βοηθώντας στην ανάπτυξη του συντονισμού μεταξύ χεριού – ματιού.

Κουπιά χεριών

Θέλετε να μάθει το πιτσιρίκι να κολυμπά σωστά; Αντίστοιχα με τα βατραχοπέδιλα αυτά τα κουπιά χεριών εγγυώνται αφ’ ενός αρκετή διασκέδαση, αφ’ ετέρου μια ωραιότατη εκπαίδευση στην σωστή τεχνική της κολύμβησης για να γίνει ο επόμενος Φελπς, λέμε τώρα.

Μια πισίνα στην… άμμο

Και σε αυτήν την περίπτωση το όφελος είναι διπλό. Και το πιτσιρίκι θα κάνει το μπάνιο του και θα παίξει κι εσείς δεν θα χολοσκάτε μιας και θα είναι συνεχώς δίπλα σας, απολαμβάνοντας το πλάτσα πλούτσα. Η συσκευασία περιέχει και παιχνιδάκια (φτιαράκι,τσουγκράνα, καλούπια για κατασκευές και εκτοξευτήρες νερού), για έξτρα διασκέδαση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v