Βραβευμένες παιδικές ταινίες για οικογενειακές βραδιές

Όλα καλά με τις συμβουλές για την καραντίνα, αλλά μην ξεχνάμε ότι και τα παιδιά μας θέλουν κάτι διασκεδαστικό να κάνουν.
Βραβευμένες παιδικές ταινίες για οικογενειακές βραδιές
Τα παιδιά θα περάσουν πολύ χειρότερα από τους ενήλικες στην καραντίνα. Είναι στην φύση τους να θέλουν να είναι έξω, να παίζουν και να κάνουν φασαρία. Αυτό πρέπει να κάνει ένα παιδί, άλλωστε. Και επειδή το παιδί σας μπορεί να αρχίσει να εκνευρίζεται και αυτό από την κλεισούρα, αυτές οι υπέροχες ταινίες θα είναι πολύ καλή συντροφιά για όλη την οικογένεια τα βράδια. Φτιάχνουμε ποπ κορν, παίρνουμε κουβερτούλα και φύγαμε!

Τα μυαλά που κουβαλάς

Η μικρή Ράιλι, επίσης, δεν περνά πολύ καλά επειδή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην νέα της πραγματικότητα· μετακόμισε μαζί με τους γονείς της σε νέα πόλη, και είναι πολύ μπερδεμένη. Τα συναισθήματά της, λοιπόν, ο Θυμός, η Αηδία, η Θλίψη, η Χαρά και ο Φόβος είναι άνω κάτω, και κάπως πρέπει να επανέλθει η ισορροπία. Πραγματικά μια πανέμορφη ταινία, που κάθε παιδί έχει να μάθει από αυτήν.

Γουόλ-Υ

Μια από τις πιο ωραίες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, με ένα μήνυμα που είναι πιο σημαντικό από ποτέ, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο πλανήτης μας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το παιδί κουβέντα για το περιβάλλον και για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την Γη καλύτερα.

Ο σιδερένιος γίγαντας

Εδώ δεν θα πούμε κάτι, εκτός του ότι είναι μια ταινία που κάθε παιδί πρέπει να έχει δει. Και κάθε μεγάλος να ξαναγίνει παιδί και να λυγίσει απ’ την συγκίνηση στο τέλος. Επειδή «είσαι αυτός που θες να είσαι».*

Γενναία

Η Μερίντα είναι πριγκίπισσα και αγαπά την τοξοβολία. Και είναι πρωταγωνίστρια σε μια εκπληκτική ταινία δράσης για μικρούς και μεγάλους, που θα δώσει πολλά μηνύματα στα παιδιά, χωρίς να προσπαθήσει καν. Με λίγα λόγια, όπως θα έπρεπε να περνιούνται τα κοινωνικά μηνύματα.

Ο βασιλιάς των λιονταριών

Ξανά και ξανά και ξανά. Και προφανώς το κινούμενο. Αν θέλαμε να δούμε ρεαλιστικά λιοντάρια, θα βάζαμε ντοκιμαντέρ.

Ψυχρά κι ανάποδα 2

Νομίζαμε πως την γλυτώσαμε μετά την φρενίτιδα του πρώτου, αλλά ήρθε και το δεύτερο μέρος τώρα με ακόμα περισσότερες περιπέτειες για την Έλσα, την Άννα και τον αξιολάτρευτο χιονάνθρωπο Όλαφ.

Ψάχνοντας τον Νέμο/Ψάχνοντας την Ντόρι

Προφανώς σαν μίνι μαραθώνιο, και προφανώς υποθέτουμε ότι ήδη ξέρετε όλες τις ατάκες απ’ έξω, αλλά δεν πειράζει. Υπάρχουν μερικές ταινίες που, όσες φορές κι αν τις δεις, παραμένουν τέλειες, και η Πίξαν έφτιαξε δύο τέτοιες.


*Σούυυπερμαααν!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v