Σούπερ σειρές για να δείτε με τα παιδιά σας

Κινούμενα σχέδια, animation και κλασικές εκπομπές για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα πιτσιρίκια στο σπίτι.
Σούπερ σειρές για να δείτε με τα παιδιά σας

Τα σχολεία έκλεισαν και τα πιτσιρίκια αναγκαστικά θα μείνουν σπίτι. Πέρα από τις όποιες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε μαζί τους (παιχνίδι, διάβασμα κτλ.) σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περάσετε και μερικές ωρίτσες στον καναπέ, βλέποντας κάποιες (ή όλες) από τις παρακάτω παιδικές σειρές.

Μέχρι 5 ετών

Βαμπιρίνα - Disney Junior 

Η σειρά παρακολουθεί την ιστορία της Βαμπιρίνα όταν οι γονείς της μετακομίζουν από την Τρανσιλβάνια στην Πενσιλβάνια για να ανοίξουν ένα μικρό χόστελ για… ντόπια βαμπίρ και λοιπά τρομακτικά πλάσματα. Η Βι όμως πρέπει να πάει σχολείο, και κάπως έτσι τα πράγματα ξεκινούν να περιπλέκονται. Η σειρά διανύει τον δεύτερο της κύκλο.



PJ Masks - Disney Junior 

Την ημέρα είναι τρία κανονικά παιδιά 6 ετών, ο Κόνορ, ο Γκρεγκ κι η Αμάγια. Μόλις όμως δύσει ο Ήλιος και πέσει η νύχτα, μεταμορφώνονται σε 3 υπερήρωες με πυτζάμες, ο 1ος στον Cat boy, ο 2ος στον Gecko και η 3η στην Owlette και βγαίνουν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα, ως… Πυτζαμοήρωες. Η σειρά βρίσκεται στον τρίτο της κύκλο.



Χάιντι 3D – Youtube, Netflix

Η κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Γιοχάνα Σπίρι μπήκε στον κόσμο των… τριών διαστάσεων διατηρώντας ατόφια την γοητεία της που την έκανε μια από τις πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές. Η σειρά ξεδιπλώνεται σε 30 επεισόδια και μπορείτε να την δείτε και εδώ.



Ουράνιο τόξο – ΕΡΤ

Ο Χρήστος Δημόπουλος, παρέα με πιτσιρίκια, κάνει κατασκευές, προτείνει ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες, διαβάζει γράμματα, δείχνει μικρά βίντεο που του στέλνουν και συνδέεται με τον καθηγητή Ήπιο Θερμοκήπιο, ο οποίος ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο και μας γνωρίζει τις πόλεις όπου έζησε τις απίθανες περιπέτειές του.

Δείτε τα επεισόδια εδώ



5 έως 10 ετών

Φινέας και Φερμπ – Disney XD

Οι μέρες του καλοκαιριού είναι ό,τι καλύτερο για τους ετεροθαλείς αδερφούς Φινέα και Φερμπ που βρίσκουν συνεχώς κάτι ευρηματικό να κάνουν. Βέβαια όταν επεμβαίνει η αδερφή τους Κάντας, το μόνο που κάνει είναι να φέρει τα πράγματα άνω-κάτω, ενώ προσπαθεί να αποκαλύψει τα σχέδιά τους στην μητέρα τους. Η σειρά βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν.



Οι Βιονικοί μου Φίλοι – Disney XD

Ο νεαρός Λίο ζει μια φυσιολογική ζωή μέχρι τη μέρα που η μητέρα του παντρεύεται τον δισεκατομμυριούχο Ντάβενπορτ. Ψαχουλεύοντας στο σπίτι του, ο Λίο βρίσκει τυχαία δύο δίδυμους με βιονικές υπερδυνάμεις σε ένα κρυμμένο δωμάτιο. Μαζί θα μπλέξουν σε διάφορες περιπέτειες, ενώ σύντομα στην ομάδα θα προστεθούν και άλλοι βιονικοί χαρακτήρες. Η σειρά περιλαμβάνει 4 κύκλους.



Carmen Sandiego – Netflix 

Η ηρωίδα που μεσουρανούσε στα 90s χάρη σε αυτό το Video Game επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά με επίκεντρο αυτήν την αινιγματική, ντυμένη στα κόκκινα γυναικεία φιγούρα. Η σειρά ολοκληρώνεται σε δύο κύκλους.



Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Αντίσταση - Disney XD 

Η σειρά τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα που συνέβησαν στο Star Wars: The Force Awakens και παρακολουθεί έναν νεαρό πιλότο, ο οποίος επιστρατεύεται από την Αντίσταση και αναλαμβάνει μια άκρως απόρρητη αποστολή. Να μεταβεί σε έναν μακρινό πλανήτη και να κατασκοπεύει το Πρώτο Τάγμα, που αποδεικνύεται μια διαρκώς αυξανόμενη απειλή για τον Γαλαξία.



Οι Επικές Ιστορίες του Καπετάν Βράκα – Netflix 

Το διασκεδαστικό κόμικ του Νταβ Πίλκεϊ γίνεται σειρά και παρακολουθεί τον πιο πρόθυμο και πιο ανίκανο μη υπερήρωα της κομιξικής ιστορίας να μπλέκει σε δεκάδες απίστευτες και τρελές περιπέτειες. Η σειρά διανύει την τρίτη της σεζόν.



Από 10 και πάνω

Οικογένεια Γκίλμορ – Netflix 

Νοσταλική επιστροφή στα 00’s με μια νεανική σειρά, η οποία παρακολουθεί τους ήρωες της φανταστικής πόλης Stars Hollows, με κύριες πρωταγωνίστριες δυο γυναίκες, την ανύπαντρη μαμά Λορελάι και την έφηβη κόρη της Ρόρι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v