Πού μπορώ να πουλήσω παλιά έπιπλα;

Πολυθρόνες, καναπέδες, τραπέζια, ντουλάπες. Έχετε πάσης φύσεως έπιπλα που δε χρειάζεστε; Δείτε πώς και πού θα τα πουλήσετε.
Πού μπορώ να πουλήσω παλιά έπιπλα;

Ένας παλιός καναπές ο οποίος ακόμα αντέχει. Μια πολυθρόνα που δεν σας έκανε και θέλετε να την ξεφορτωθείτε. Η τουαλέτα (έπιπλο) της γιαγιάς, που δεν σας εξυπηρετεί πλέον όμως αποτελεί εξαιρετική αντίκα.

Έπιπλα που δεν μας χρειάζονται, όμως για κάποιους μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Δείτε πώς και πού μπορείτε να τα πουλήσετε.

* Στο Pare Pare εγγράφεστε δωρεάν και ύστερα στην ενότητα «Αγοράστε – Πουλήστε» επιλέγετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει (έπιπλα, συσκευές κτλ.). Επιλέγετε «Νέο Θέμα», ανεβάζετε πληροφορίες για το αντικείμενο προς πώληση και περιμένετε από τους ενδιαφερόμενους χρήστες να απαντήσουν. Οι απαντήσεις τους έρχονται ως ειδοποιήσεις στο mail σας.

* Στο Patari.gr «ανεβάζετε» online την αγγελία σας στην κατηγορία «Διακόσμηση Έπιπλα». Η καταχώρηση γίνεται πολύ εύκολα, ενώ έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αγοραστές αν «ανεβάσετε» και ωραίες φωτογραφίες των προς πώληση επίπλων.

* Στο E-market.gr, ένα από τα μεγαλύτερα sites αγοραπωλησιών, η καταχώρηση αγγελιών για έπιπλα στην κατηγορία «Οικία & Κήπος» είναι δωρεάν (όπως και σε όλες τις κατηγορίες), ενώ αν θέλετε η αγγελία σας να «παίξει» στην πρώτη σελίδα επιβαρύνεστε με 1€ ανά ημέρα καταχώρησης (δείτε εδώ όλα τα πακέτα που προσφέρουν).

* Στο Bam Bam ένα εύχρηστο site με περισσότερες από 330.000 αγγελίες, επιλέγετε από αυτήν εδώ τη φόρμα την κατηγορία «οικία», γράφετε κείμενο, προσδιορίζετε τιμή πώλησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, ανεβάζετε φωτογραφίες του αντικειμένου και περιμένετε να αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα.

* Στο Agora Mou, επιλέγετε από αυτήν τη φόρμα την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, ανεβάζετε φωτογραφίες και λεπτομέρειες επικοινωνίας και την καταχωρείτε εντελώς δωρεάν.

* Στο Aggeliopolis επιλέγετε επίσης την ανάλογη κατηγορία (οικιακά/προσωπικά αντικείμενα) και καταχωρείτε δωρεάν την αγγελία σας, επισυνάπτοντας τις κατάλληλες φωτογραφίες και πληροφορίες επικοινωνίας.

* Στη Χρυσή Ευκαιρία, το μεγαλύτερο site αγγελιών στην Ελλάδα, κάνετε δωρεάν εγγραφή και καταχωρείτε επίσης δωρεάν την αγγελία σας για οτιδήποτε θέλετε να πουλήσετε. Σημειώστε ότι προσφέρονται ειδικά πακέτα τα οποία «ανεβάζουν» την αγγελία σας και την κάνουν ορατή σε περισσότερους χρήστες επί πληρωμής.

* Στο umarket.gr μπορείτε να πουλήσετε stock, μεταχειρισμένα και χειροποίητα αντικείμενα κάθε είδους, με δωρεάν καταχώρηση αγγελίας, μέσω αυτής της απλής φόρμας καταχώρησης.

* Στο skroutz.gr μπορείτε να πουλήσετε μεταχειρισμένα έπιπλα ή είδη σπιτιού, αρκεί να κάνετε δωρεάν εγγραφή και αρκεί το αντικείμενο που θα πουλήσετε μεταχειρισμένο να υπάρχει στη βάση των προϊόντων του Skroutz.gr (δείτε την εδώ). Κάθε αγγελία που δημοσιεύετε έχει μέγιστη διάρκεια εμφάνισης τις 14 ημέρες ανεξάρτητα από το εάν θα πωληθεί ή όχι το προϊόν. Τέλος, με βάση τη δημοτικότητα της αγγελία σας, όπως αυτή υπολογίζεται από αλγόριθμο της σελίδας, υπάρχει κόστος δημοσίευσης από 1 έως 4 ευρώ.

 

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v