Καυσόξυλα στην Αθήνα: 8 διευθύνσεις από… τζάκι

Δωρεάν διανομή εντός Αττικής, συμφέρουσες προσφορές και γρήγορη εξυπηρέτηση για να… ζεσταθεί το κοκαλάκι σας. Πού θα βρείτε ξύλα για το τζάκι στην Αθήνα.
Καυσόξυλα στην Αθήνα: 8 διευθύνσεις από… τζάκι
Το πετρέλαιο κοστίζει, το φυσικό αέριο – λιγότερο μεν – αλλά επίσης, ενώ το κλιματιστικό από τη στιγμή που θα απενεργοποιηθεί. Δεν είναι απορίας άξιο λοιπόν πως φέτος, ολοένα και περισσότερος κόσμος καταλήγει στο παραδοσιακό τζάκι για να ζεσταθεί, λύση αρκετά αποτελεσματική για μικρούς χώρους και άκρως αποτελεσματική σε περιπτώσεις «ενισχυμένες», όπως το ενεργειακό.

Και από καύσιμη ύλη; Οι επιλογές που έχετε ανά περιοχή είναι δεκάδες. Εμείς μετά από μια σύντομη έρευνα συγκεντρώσαμε οκτώ διευθύνσεις για καυσόξυλα, οι οποίες προσφέρουν αρκετά ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να κάνουν σκόντο και στις προσφορές για να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα. 

Μητρόπουλος
Το κεντρικό κατάστημα της επιχείρησης βρίσκεται στο Κορωπί, όμως με υποκαταστήματα στην Αιόλου στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι και τη Γλυφάδα καλύπτει τις ανάγκες και τις υπόλοιπης Αττικής προμηθεύοντας καυσόξυλα, χωρίς χρέωση για τη διανομή. Επίσης παραδίδει και τις Κυριακές. Ένα κυβικό ξύλα με οξυά, δρυ και πεύκο κοστίζει 95€, ενώ σας προσφέρεται δωροεπιταγή για προϊόντα ξυλείας αξίας 20€. Δείτε τις διευθύνσεις των υποκαταστημάτων εδώ

Τάκης Αναστασόπουλος
Η βάση του είναι στο Αιγάλεω στη Λεωφόρο Αθηνών, όμως κάνει διανομή σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Αυτήν την περίοδο, η επιχείρηση έχει προσφορά με κόστος 80€ ανά κυβικό ανεξαρτήτως είδους ξύλων και με 150€ ανά τόνο. Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται η μεταφορά και η αποθήκευση των καυσόξυλων όπου υπάρχει πρόσβαση από το αυτοκίνητο μεταφοράς. 

Ecoville
Με έδρα του την Καλλιθέα, το κατάστημα καλύπτει και εξυπηρετεί άμεσα, όλα τα προάστια της Αττικής, επαρχία και νησιά από πέντε σημεία πώλησης. Όλα τα καυσόξυλα προστατεύονται από την βροχή σε κλειστό χώρο 1800 τμ, ενώ είναι απεντωμομένα και έχουν υποστεί φυσική αποξήρανση τριών ετών. Τα ξύλα, εφ' όσον το επιθυμείτε, κόβονται για σόμπα δωρεάν. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου το κατάστημα προσφέρει το κυβικό στα 75€ (οξυα, δρυ και πουρνάρι, με δώρο προσανάμματα). Ξεχωρίζει για το πακέτο προσφοράς των 3 κυβικών στη τιμή 240€ με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση.

Ελληνική Ξυλοπαραγωγή
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρούσι, αλλά μεταφέρει προϊόντα ξυλείας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας έχοντας ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών, με επιπλέον χρέωση η οποία ξεκινά από 10€. Το κυβικό με ανάμεικτη ξυλεία της προτίμησής σας κοστίζει 95€, το κυβικό μόνο με ελιά 100€, ενώ αυτές τις ημέρες «τρέχει» προσφορά με 85€ για ένα κυβικό με πεύκο και δρυ. 

Ήφαιστος 
Παραδίδουν καυσόξυλα για τζάκι και σόμπα από τον Άλιμο στην Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής με δωρεάν μεταφορά και αποθήκευση, δωρεάν προσανάματα και έλεγχο της καμινάδας σας. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ανέρχονται στα 75€ το κυβικό με δώρο επιταγή αξίας 15€ για ανάμεικτα ξύλα (οξιά, δρυ, πουρνάρι, πεύκο), ενώ υπάρχουν και διάφορες προσφορές ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας που μπορείτε να δείτε εδώ.  

Καυσόξυλα Δημάκη
Βρίσκεται στον Πειραιά και προσφέρει δωρεάν διανομή σε όλη την Αττική, με παράδοση το πολύ σε 24 ώρες. Ενδιαφέρουσες είναι οι προσφορές του, με 2 κυβικά οξιά –δρυ να κοστίζουν 160€ με δωρεάν μεταφορά σε όροφο και δώρο πέντε κιλά δαδί, ένα κυβικό στοιβαγμένο και τοποθετημένο στο χώρο σας μαζί με πέντε κιλά δαδί (οξια, δρυ, πεύκο) με 90€ και για παραλαβή από το κατάστημα και μόνο, το μισό κυβικό (οξιά, δρυ, ελιά) σε έξι τσουβάλια και πέντε κιλά δαδί με 50€. Περισσότερες προσφορές εδώ

Καυσόξυλα Χαλανδρίου 
Παραδίδουν καυσόξυλα συσκευασμένα σε παλέτες στο Χαλάνδρι και δωρεάν σε όλη την Αττική και τις Κυριακές. Αυτήν την περίοδο, το μαγαζί διαθέτει προσφορές που συμφέρουν αν σκοπεύετε να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες. Συγκεκριμένα, το πεύκο κοστίζει 75€ ανά κυβικό σε συσκευασία παλέτας, η ελιά 100€ το κυβικό, η οξιά 80€ και ο δρυς 90€. 

Αντίοχος 
Με βάση τη Βάρη, η εταιρεία διανέμει δωρεάν καυσόξυλα σε όλη την Αθήνα και σε επιλεγμένες περιοχές εντός Αττικής. Το ένα κυβικό από οξιά και δρυ σε παλέτα κοστίζει 90€, η ίδια ποσότητα για πεύκο 75€, ενώ ένα big bag με οξιά και δρυ 85€. Η οξιά σχιστηρίου κοστίζει 70€ ανά κυβικό μέτρο, ενώ η ελιά 95€ ανά κυβικό μέτρο. Όσον αφορά τις προσφορές, για δύο κυβικά μέτρα οξιά και δρυ θα πληρώσετε 175€ με δώρο ένα σακουλάκι προσάναμμα. Περισσότερες προσφορές εδώ

Παύλος 
Διαθέτει οκτώ ειδών ξύλα (πεύκο, οξιά, δρυ, ελιά και ρίζα, πουρνάρι, πορτοκαλιά, αμυγδαλιά) σε αποθήκες στην Άνω Γλυφάδα, τα οποία διανέμει χύμα ή σε παλέτες σε όλη την Αττική με δωρεάν μεταφορικά. Το πεύκο κοστίζει 80€ ανά κυβικό, η οξιά, ο δρυς, το πουρνάρι, η πορτοκαλιά και η αμυγδαλιά 90€ και η ελιά 115€ ανά κυβικό μέτρο. Με κάθε παραγγελία δύο κυβικών έχετε δώρα αξίας 20€ (προσανάμματα, παστίλιες ανάμματος, δαδί), ενώ στις προσφορές ξεχωρίσαμε εκείνη με τα τέσσερα κυβικά μέτρα προς 300€ για πεύκο, οξιά, δρυ και πουρνάρι.

* Η δωρεάν διανομή αφορά παραγγελίες ενός κυβικού μέτρου και άνω, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις ανάλογα με την περιοχή και τον όροφο στον οποίο βρίσκεστε. Ένας τόνος ξύλα είναι χονδρικά 1,6 κυβικά μέτρα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v