Ανδρική γκαρνταρόμπα: Χειμερινές τάσεις και αγορές

Τσεκάρουμε τις πιο μοδάτες ανδρικές τάσεις για τον φετινό χειμώνα και ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις κατάλληλες αγορές.
Ανδρική γκαρνταρόμπα: Χειμερινές τάσεις και αγορές
Ο χειμώνας πλησιάζει και η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Φέτος, οι τάσεις της μόδας επιτάσσουν επιστροφή σε βασικά χρώματα και κλασσικά σχέδια, με αρκετές μοντέρνες προεκτάσεις.

Χρησιμοποιώντας σαν βάση λοιπόν της… επιταγές της, επιλέγουμε τα καλύτερα ρούχα για να ντυθούμε στιλάτα για ακόμα μια χρονιά.

Μαύρο και γκρι
Τα δύο αυτά χρώματα θα κυριαρχήσουν φέτος στην γκαρνταρόμπα μας, μέσα από τις χειμωνιάτικες δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως. Μπορεί να σας φανούν «κοινά» και «πολυφορεμένα», όμως η διαφορά έγκειται στο σχέδιο και τη ραφή, τα οποία προσδίδουν μοντέρνο look. Επομένως επιλέγοντας τα κατάλληλα σχέδια, θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη νέα κολεξιόν των Marks & Spencer βρήκαμε σακάκι μάλλινο σε χρώμα γκρι, λευκό βαμβακερό πουκάμισο με στενή γραμμή και γκρι παντελόνι μάλλινο στην ίδια γραμμή.

Το Camel επιστρέφει
Ανέκαθεν τα camel χρώματα κυριαρχούσαν στις χειμερινές κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας και φέτος είναι για ακόμα μια φορά η χρονιά τους. Είτε σε δέρμα, είτε σε μαλλί, οι επιλογές που έχετε σε camel χρώμα είναι δεκάδες. Ενδεικτικά, προτείνουμε αυτό εδώ το πουλόβερ από τα H&M και αυτό εδώ το δερμάτινο και στιλάτο blazer.

Φαρδιά πανωφόρια
Ριχτοί ώμοι και μεγάλες διαστάσεις προσθέτουν στιλ και διαμορφώνουν την τάση αυτού του χειμώνα στα μπουφάν και γενικότερα στα πανωφόρια, τόσο στην casual όσο και στην επίσημη μορφή τους, ανεξαρτήτως υφάσματος. Το μέγεθος… μετράει λοιπόν φέτος και εμείς επιλέγουμε στιλάτα πανωφόρια, όπως αυτό εδώ το μπουφάν από τα Zara σε μαύρο χρώμα, με κουκούλα και γούνα και αυτό εδώ το μάλλινο σακάκι από το Asos.

Σακάκια με επικάλυψη
Γνωστά και ως double-breasted, τα συγκεκριμένα σακάκια φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν, δίνοντας με τη διπλή σειρά κουμπιών τους περίσσιο στιλ στις βραδινές μας εξόδους. Βρήκαμε άκρως μοντέρνες επιλογές όπως αυτές εδώ σε μπλε, γκρι και μαύρο χρώμα και ξεχωρίσαμε από το κατάστημα των all saints αυτό εδώ το μπουφάν


Το slim είναι εδώ
Για ακόμα μια χρονιά, οι slim γραμμές αναμένεται να κάνουν τη διαφορά τόσο στα παντελόνια, όσο και στα πουκάμισα, τα σακάκια και τις μπλούζες. Επομένως, οτιδήποτε και αν επιλέξετε που αναγράφει «slim fit» θα πέσετε… μέσα. Εμείς βρήκαμε αυτό εδώ το denim παντελόνι στα Zara αυτό το skinny jean από τα pull and bear και αυτά εδώ τα πουκάμισα από το brooksbrothers.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v