Παιδικό δωμάτιο: Προτάσεις για value for money αγορές

Ολοκληρωμένες λύσεις, οικονομικές επιλογές και καλόγουστες συνθέσεις για όμορφα παιδικά δωμάτια και αγορά επίπλων για τους μικρούς σας… συγκατοίκους.
Παιδικό δωμάτιο: Προτάσεις για value for money αγορές
Τι χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο; Στον πρώτο προσωπικό χώρο του παιδιού που έχει μπει στην σχολική περίοδο της ζωής του είναι απαραίτητα πέρα από ένα κρεβάτι και μια ντουλάπα, το γραφείο του, η καρέκλα του, ένα φωτιστικό και αποθηκευτικοί χώροι για τα πράγματά του. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε διευθύνσεις (φυσικών και ηλεκτρονικών) καταστημάτων επίπλων, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις με σετ παιδικών δωματίων, τα οποία περιλαμβάνουν τα περισσότερα ή όλα τα παραπάνω έπιπλα για να είναι το παιδί σας χαρούμενο στο όμορφο όσο και χρηστικό δωμάτιό του.

*ΙΚΕΑ
Η γνωστή σκανδιναβική αλυσίδα παραμένει η οικονομικότερη επιλογή για την επίπλωση των δωματίων, και στον κατάλογο αλλά και στα καταστήματα έχει έτοιμες συνθέσεις ολοκληρωμένων παιδικών δωματίων για να εμπνευστείτε. Ρίξτε εδώ μια ματιά πριν δείτε παρακάτω τις πιο low budget επιλογές σας, όπως τις συγκεντρώσαμε από τους καταλόγους της IKEA:

-Μονό κρεβάτι Sniglar: Πλαίσιο κρεβατιού από οξιά με προστατευτικό κάγκελο 39,99€ 
-Τάβλες κρεβατιού Sultan Lade 18€ 
-Στρώμα 79,99€ λευκό για παιδικό κρεβάτι 
-Ουρανός OVRE λευκός με πολύχρωμες λεπτομέρειες 10€ 
-Ράφια Stuva 50€ 
-Φωτιστικό οροφής Skojig σε διάφορα χρώματα με σχέδια-συννεφάκια 17,99€ 
-Απλίκα μισοφέγγαρο ή αστέρι Smila σε διάφορα χρώματα 7,99€ 
-Παιδική καρέκλα Kritter σε διάφορα χρώματα 14,99€ 
-Γραφεό Micke με ενσωματωμένη αποθήκευση σε λευκό χρώμα 79,99€ 
-Ντουλάπα Mammut 119€ 
Σύνολο: 437€

*NEOSET
Στα καταστήματα NEOSET θα βρείτε επίσης ολοκληρωμένες προτάσεις για αγόρια και κορίτσια. Παρακάτω θα δείτε ένα σετ κοριτσίστικου δωματίου με όλα τα… κομφόρ αλλά και ένα αγορίστικο δωμάτιο με τιμές για τα κυριότερα έπιπλα – ενώ για τα υπόλοιπα (ντουλάπα, φωτιστικά κλπ, μπορείτε να κάνετε… mix’n’match με τις υπόλοιπες επιλογές του καταλόγου – ξεφυλλίστε τον εδώ

-Κοριτσίστικο δωμάτιο

Μπαλού μονό κρεβάτι 155€
Εταζέρα ανοιχτή 23€
Σύνθεση γραφείου με αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπα, ντουλάπια και ράφια) Basic 533€
Καρέκλα Mad με ροδάκια 52€

-Δωμάτιο για αγόρια

Βιβλιοθήκη με γραφείο Freestyle, 618€
Συρτατιέρα/κομοδίνο Freestyle 127€
Κρεβάτι Livero 165€
Καρέκλα Mad με ροδάκια 52€

*Allegro 
Από το μεγάλο εμπορικό κατάστημα παιδικού επίπλου της Μεταμόρφωσης (Βαλαωρίτου 8, τηλ: 210 2828003), επιλέξαμε δύο ολοκληρωμένες λύσεις για αγόρια και κορίτσια, που περιλαμβάνουν τα βασικότερα εφόδια, ενώ μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε να φιλοξενήσουν δύο παιδιά στο καθένα. Πατήστε στο link κάθε δωματίου για να δείτε τι περιλαμβάνεται αναλυτικά – σημειώστε πως ισχύει έκπτωση για online παραγγελίες.


Το παραπάνω δωμάτιο απευθύνεται σε κορίτσια… συγκατοίκους, καθώς διαθέτει κουκέτα με βοηθητικό στρώμα/κρεβάτι από κάτω, ενώ στην υπόλοιπη τιμή περιλαμβάνονται διπλό γραφείο, ράφια, βιβλιοθήκη, αποθηκευτικοί χώροι-συρταριέρα, κομοδίνο, όλα μαζί με έκπτωση για παραγγελία online στα 863€ - στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η ντουλάπα και οι καρέκλες, πατήστε στο link για να δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνεται. 


Αυτό το πιο αγορίστικο και κομψό δωμάτιο περιλαμβάνει κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρα, γραφείο, βιβλιοθήκη και ράφια – δεν περιλαμβάνεται η ντουλάπα και η καρέκλα. Η τιμή του είναι στα 867,85€.

*Perfect Toys


Σε προσφορά θα βρείτε στα Perfect Toys τα «SOS» ενός παιδικού δωματίου αλλά με «θέματα». Για παράδειγμα, τα μικρά αγόρια θα ξετρελαθούν με το σετ παιδικού δωματίου Cars, που περιλαμβάνει κρεβάτι, γραφείο, τροχήλατη ραφιέρα και κρεμάστρα τοίχου με τις φιγούρες από τα «Cars» - στα 311,49€. 


Από την άλλη, τα κορίτσια θα νιώσουν πριγκίπισσες με τα έπιπλα του ολοκληρωμένου σετ Princess που περιλαμβάνει κρεβάτι, γραφείο, τουαλέτα ομορφιάς, μπαούλο, τροχήλατη ραφιέρα και κρεμάστρα τοίχου σε ροζ «πριγκιπικές» αποχρώσεις και φιγούρες – στα 412,99€. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα στρώματα. 

*Woodyline

Στην ενότητα Economy Παιδικά Δωμάτια του Woodyline.gr θα βρείτε ολοκληρωμένες συνθέσεις δωματίων για κάθε ηλικία και γούστο. Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα όμορφο, φωτεινό δωμάτιο σε ουδέτερα, χαρούμενα χρώματα που περιλαμβάνει: Κρεβάτι (212,50€), βιβλιοθήκη (204€), γραφείο (306€), εταζέρα (51€) και κομοδίνο (115,60€). 

*Modeco
Όμορφες συνθέσεις με καλό γούστο θα βρείτε και στις ηλεκτρονικές βιτρίνες της Modeco, όπως το εικονιζόμενο δωμάτιο που περιλαμβάνει:

Κρεβάτι twist 255€
Έπιπλο συρταριέρα/κομοδίνο 124€
Καλόγερος Rainbow 61€
Έπιπλα αποθήκευσης τοίχου (67€)
Βιβλιοθήκη και γραφείο Contract (531€)
Τροχήλατη καρέκλα 58€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v