Σχολικά είδη: Οικονομική επιστροφή στα θρανία

Συντάσσουμε την λίστα των σχολικών αγορών για λογαριασμό σας και συγκεντρώνουμε ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να βρείτε τα οικονομικότερα σχολικά είδη.
Σχολικά είδη: Οικονομική επιστροφή στα θρανία
του Γιώργου Κόκουβα

Και να που έφτασε για άλλη μια χρονιά η ώρα να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο. Πριν χτυπήσει όμως το κουδούνι, χτυπά… η καμπάνα για εσάς, που θα πρέπει να ψωνίσετε τα απαραίτητα σχολικά είδη για τους μικρούς μαθητές του σπιτιού σας. Και μπορεί αυτή η διαδικασία να προκαλεί ενθουσιασμό στα παιδιά, που έχουν ένα σωρό ιδέες και απαιτήσεις για την καινούρια τους τσάντα, όμως για εσάς μπορεί να κρύβει αρκετή ταλαιπωρία, κούραση και φυσικά έξοδα.

Για να διευκολύνουμε το… ιερό σας καθήκον, συγκεντρώνουμε για χάρη σας τα βασικά «εργαλεία» του μαθητή για την επιστροφή στα θρανία σε μια χρήσιμη λίστα και σας προτείνουμε τις καλύτερες ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να ψωνίσετε με την ησυχία σας online, χωρίς φωνές, κλάματα, καρότσια και τρέξιμο.

Η λίστα του μαθητή



Σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα εφόδια για την σχολική χρονιά, σε μια χρηστική λίστα, όπως την συνέταξε το Mama365.gr

*Σχολική τσάντα
*Τετράδια
*Κασετίνα
*Γεωμετρικά όργανα
*Γραφικές ύλες (μολύβια, στυλό)
*Εργαλεία χειροτεχνίας: μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, πινέλα, μαρκαδόροι, πλαστελίνη, ψαλίδι, χαρτόνια, σελοτέιπ, κόλλα κλπ.
*Lunch box
*Είδη αρχειοθέτησης: Φάκελοι, κλασέρ, ζελατίνες, ετικέτες, ντοσιέ, συνδετήρες

Πού θα τα αγοράσετε



-Τα φιλανθρωπικά
Αγοράζοντας σχολικά είδη από τις παρακάτω εταιρίες προσφέρετε ταυτόχρονα ένα πολύ δυνατό μάθημα στα παιδιά σας, αυτό της κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
UNICEF: Αγοράστε είδη από την νέα συλλογή της UNICEF, που είναι γεμάτη χρώματα, ωραία σχέδια αλλά και με μειωμένες τιμές, προσφέροντας παράλληλα ένα δώρο ζωής σε παιδιά που στερούνται κάθε βασικό αγαθό. Θα βρείτε τα είδη UNICEF εδώ αλλά και στα καταστήματα και τα περίπτερα της οργάνωσης – μάθετε εδώ τις διευθύνσεις. 
Χαμόγελο του Παιδιού: Τετράδια, γραφική ύλη, μπλοκ γραφής και ιχνογραφίας, ημερολόγια και φάκελοι, όλα σε χαρούμενα σχέδια και καλές τιμές, βοηθούν το Χαμόγελο του Παιδιού να συνεχίσει το έργο του για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Δείτε την φετινή συλλογή στο σχετικό e-shop
Αρκτούρος: Τετράδια με… ελληνίδες αρκούδες στο εξώφυλλο, μολύβια, γόμες, κασετίνες και τσάντες πλάτης με μοτίβα από την άγρια φύση θα ανανεώσουν την σχολική ζωή των παιδιών σας και θα τους διδάξουν την αξία της οικολογίας. Αγοράστε τα online από εδώ

-Τα διαδικτυακά
Nakas Paper
: Τα καταστήματα Nakas δέχονται ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ αναλαμβάνουν να συντάξουν για εσάς την λίστα των εφοδίων που χρειάζεστε μέσα σε 24 ώρες. Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70€ - δείτε εδώ την πληρέστατη συλλογή «Back to school» του e-Nakas. 
e Jumbo: Το αγαπημένο πολυκατάστημα των παιδιών τώρα απέκτησε και ηλεκτρονικό πωλητήριο, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα σχολικά είδη των παιδιών σε πραγματικά χαμηλές τιμές – υπάρχουν εκατοντάδες είδη που στοιχίζουν λιγότερο από ένα ευρώ- και με όλους τους αγαπημένους τους «χάρτινους» ήρωες για να τους συντροφεύουν στο θρανίο. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 35€. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από οποιοδήποτε κατάστημα Jumbo. Μάθετε περισσότερα εδώ
Πλαίσιο: Τα καταστήματα Πλαίσιο έχουν συντάξει έτοιμες λίστες με τα απαραίτητα εφόδια για κάθε ηλικία και σχολική τάξη, στην τιμή των 28,90€. Εναλλακτικά, για πιο custom made επιλογές, έχει δημιουργήσει έναν ηλεκτρονικό «διάδρομο» αγορών για να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε σε 11 βήματα. Ακολουθήστε τα εδώ
Public: Χρησιμότατες υπηρεσίες αγοράς σχολικών ειδών προσφέρουν και τα καταστήματα Public. Συγκεκριμένα, πέρα από την μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών που διαθέτουν, σας προσφέρουν την δυνατότητα να στείλετε την λίστα με τις ανάγκες σας εδώ και να σας τα ετοιμάσουν για λογαριασμό σας. Υπάρχουν επίσης έτοιμες λίστες για κάθε τάξη του Δημοτικού, ενώ εδώ θα βρείτε και όλα τα σχολικά βιβλία (και τα «ΙΒ» για τα ιδιωτικά σχολεία) καθώς και βιβλία για μαθητές ξένων γλωσσών σε τιμές amazon. Μάθετε περισσότερα εδώ
Μουστάκας: Σακίδια, κασετίνες, παγούρια, δοχεία φαγητού, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας και όλα τα απαραίτητα εφόδια για το σχολείο, από τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου θα βρείτε στο e-shop των καταστημάτων Moustakas Toys. Δείτε ολόκληρη την συλλογή εδώ
Perfect Toys: Εδώ θα βρείτε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές σχολικών τσαντών, από trolley μέχρι νηπιακά σακίδια και από τσαντάκια μέχρι «φακέλους» σε ωραία σχέδια, και δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ έως τις 30/9, ανεξαρτήτως βάρους και όγκου. Το e-shop διαθέτει επίσης χρηστικότατο σύστημα παραγγελιών και ενημέρωσης για διαθεσιμότητα στα «φυσικά» καταστήματα. 
We love toys: Τσάντες από 7,99€, κασετίνες από 2,99€, δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 25€ και όλοι οι δημοφιλείς ήρωες και οι πιο γνωστές μάρκες σε περίπου 1.200 σχολικά είδη σας περιμένουν στις ηλεκτρονικές βιτρίνες του We Love Toys για να εγκαινιάσετε την σεζόν με τον πιο γλυκό τρόπο. Το εννοούμε κυριολεκτικά: Με κάθε τσάντα, θα πάρετε δώρο… smarties.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v