Αυτές οι σκούπες θα σου ρουφήξουν… την ψυχή

Θες να καθαρίσεις αποτελεσματικά το σπίτι; Να απομακρύνεις τρίχες, σκόνη και οσμές; Αυτές οι σκούπες είναι ό,τι πρέπει.
Αυτές οι σκούπες θα σου ρουφήξουν… την ψυχή

Αν μας ρωτάς, η αγορά ηλεκτρικής σκούπας απαιτεί συγκέντρωση, περισυλλογή και προσεκτικές κινήσεις. Είναι από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ ενός σπιτιού και οφείλεις να ψαχτείς αρκετά πριν αγοράσεις μία, ιδιαίτερα αν θες να σου… ρουφήξει τα πάντα όλα.

Οι παρακάτω επιλογές εγγυώνται πως δε θα μείνει τίποτα απ’ έξω και καλύπτουν κάθε μπάτζετ.

Rohnson R-1560 650W με Σακούλα 4lt
Τιμή: 73€

Η σκούπα της Rohnson συνδυάζει την ισχυρή απορροφητικότητα με τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και για το κόστος της αποδίδει άκρως ικανοποιητικά. Το ενσωματωμένο φίλτρο hepa εξασφαλίζει τη μέγιστη υγιεινή του χώρου, φιλτράροντας αποτελεσματικά τον αέρα, ενώ ο μεταλλικός τηλεσκοπικός σωλήνας σας βοηθάει να ρυθμίζετε το ύψος που θέλετε για μέγιστη ευκολία στη χρήση, καθώς φτάνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές του δωματίου.

Philips FC9331/09 750W με Κάδο 1.5lt
Τιμή: 91€ 



Μικρή αλλά θαυματουργή, η σκούπα της Philips χάρη στην τεχνολογία PowerCyclone 5 και το πέλμα TriActive που συνδυάζει τρεις δράσεις καθαρισμού σε ένα εξάρτημα καθαρίζει αποτελεσματικά και χωρίς οσμές, ενώ το καλώδιό της φτάνει για… όλο το σπίτι. Το εργαλείο βούρτσας ξεσκονίσματος είναι ενσωματωμένο στη λαβή, και χρησιμοποιείται εύκολα σε έπιπλα, επίπεδες επιφάνειες και ταπετσαρίες και το δοχείο της αδειάζει εύκολα.

AEG LX7-2-EB-P 650W με Κάδο 1.4lt
Τιμή: 103€ 

«Δυνατή» σκούπα, χωρίς σακούλα, με χαμηλό θόρυβο, ρυθμιζόμενη ένταση και πολύ μεγάλη απορροφητικότητα. Διαθέτει φιλτράρισμα για καθαρό αέρα, για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες​, ακροφύσιο για στενές κοιλότητες και περιοχές δύσκολες στην πρόσβαση και μεταλλικό κοντάρι ρυθμιζόμενου μήκους για να μην σου πιαστεί η μέση.

Hoover HP220PAR 011 800W με Κάδο 2.1lt
Τιμή: 118€ 



Αξιόπιστη όσο και το όνομά της, η συγκεκριμένη σκούπα έχει ακτίνα δράσης 8,5 μέτρα, εξτρά πέλμα παρκέ και χερούλι μεταφοράς για εύκολη αποθήκευση. Διατίθεται μάλιστα με ένα επιπλέον πέλμα για τη φροντίδα των ξύλινων δαπέδων σας, παρκέ ή laminate. Τέλος, οι μαλακές τρίχες και οι τροχοί σας επιτρέπουν να καθαρίζετε τις λεπτές επιφάνειές σας χωρίς τον κίνδυνο γρατσουνίσματος.

Miele Complete C3 Cat & Dog Powerline SGEF4 890W με Σακούλα 4.5lt
Τιμή: 238€

Αν έχεις σκύλο ή γάτα, ή σκύλο και γάτα ή πολλές γάτες και πολλές τρίχες τελοσπάντων, τότε αυτή η σκούπα είναι για σένα. Απομακρύνει αξιόπιστα τρίχες και χνούδια με τη βούρτσα turbo, ενώ εξουδετερώνει αποδοτικά τις οσμές χάρη στο φίλτρο Active AirClean. Διαθέτει επισης ακροφύσιο για ταπετσαρίες επίπλων, βούρτσα με μαλακές φυσικές τρίχες και ρύγχος για πτυχές και γωνίες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v