Τέλειες φουσκωτές πισίνες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Πλάτσα πλούτσα, παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους και γενναίες δόσεις δροσιάς. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις μια φουσκωτή πισίνα;
Τέλειες φουσκωτές πισίνες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Μπορεί να μην έχεις χώρο ούτε μπάτζετ για κανονική πισίνα, όμως αυτό δε θα πρέπει να σε εμποδίσει από το να ζήσεις καλοκαιρινές στιγμές με μια φουσκωτή αντιγραφή της.

Όχι, δεν είναι καθόλου μίζερο, ίσα ίσα: είτε έχεις πιτσιρίκια είτε φίλους που παλιμπαιδίζουν έχει μπόλικη πλάκα.

Δες παρακάτω μερικές επιλογές για να ξεκινήσεις σύντομα τα πλατσουρίσματα στον κήπο ή το μπαλκόνι.

Intex Easy Set

79,90 από εδώ



Χωρά 3853 λίτρα νερό, είναι αρκετά άνετη για 2-3 άτομα και έχει μέγεθος 305 Χ 73 εκατοστά. Διαθέτει επίσης προαιρετικά εξωτερική αντλία για φιλτράρισμα νερού.

Intex Three Ring Pool 45" x 10 "

12€ από εδώ



Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, χωρίς όμως αντλία, τότε η συγκεκριμένη πισίνα είναι ό,τι πρέπει για να πλατσουρίσετε εσείς και τα πιτσιρίκια.

Sable Inflatable Paddling Kids Pool

20€ από εδώ



Πολύχρωμη, με μέγεθος 147 x 33 εκατοστά, αυτή η άκρως ανθεκτική πισίνα, χωρά 279 λίτρα νερό, διαθέτει ενισχυμένο δάπεδο για αντοχή και είναι άκρως ασφαλής (και) για τα πιτσιρίκια.

Bestway BW54153-20 HYDRO-SWIM

41€ από εδώ



Εδώ πάλι έχουμε μια άκρως αναπαυτική, lounge  θα έλεγε κανείς, πισίνα για μεγάλους και μικρούς, με μεγάλα τοιχώματα, χωρητικότητα 575 λίτρων, και μήκος 2.13 Χ 2.07 μέτρα.

Kids' Rainbow Ring Water Play Center

100€ από εδώ



Η απόλυτη πισίνα – παιδότοπος, με τσουλήθρα, χώρο για παιχνίδι, και δεύτερη πισίνα για επιπλέον χώρο βουτιών. Διαθέτει επίσης παιχνίδια με κρίκους και πηγή νερού που συνδέεται με το λάστιχο.

Intex Happy Dino Inflatable Play Center

55€ από εδώ 



Οι δεινόσαυροι μπορεί να μας αποχαιρέτησαν, όμως αυτή η παιδική πισίνα τους επαναφέρει στα… καλοκαίρια των παιδιών με μια ωραιότατη νεροτσουλήθρα αλλά και ντουζ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v