Το Nokia 8800 ”ανακάλυψε την ομορφιά”

Το υψηλής αισθητικής Nokia 8800 βραβεύθηκε από την GSM Association για τον καλύτερο σχεδιασμό κινητού τηλεφώνου. Το design κινητό με τη μουσική επένδυση του βραβευμένου συνθέτη, Ryuichi Sakamoto βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτιμήσεων για περισσότερους από 1.000.000 χρήστες.
Το Nokia 8800 ”ανακάλυψε την ομορφιά”

Το Nokia 8800 ”Ανακάλυψε την Ομορφιά”, το οποίο εισήχθη δυναμικά στην αγορά τον Ιούνιο του 2005, κέρδισε το πρώτο βραβείο της GSM Association στην κατηγορία καλύτερου σχεδιασμού κινητού τηλεφώνου.

Στηριζόμενο στις μοντέρνες τεχνικές σχεδιασμού ρολογιών και κοσμημάτων, το Nokia 8800 ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του, τη λεπτή, από ανοξείδωτο ατσάλι επιφάνειά του και τις λεπτομέρειες που συμπληρώνουν την ιδιαίτερη ποιότητα της συσκευής.

Η Nokia παρουσίασε μέσα από το Nokia 8800, σε αποκλειστικότητα, ολοκληρωμένη μουσική υπόκρουση, συμπεριλαμβανομένων όλων των ήχων κλήσης και των ειδοποιήσεων, δημιουργημένα από τον βραβευμένο συνθέτη Ryuichi Sakamoto.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, ”Το Nokia 8800 είναι αναμφίβολα το καλύτερο κινητό της Nokia σε ποιότητα σχεδιασμού στην κατηγορία ”Premium”, κάτι που αναγνωρίζεται παγκοσμίως και από τους αντίστοιχους οργανισμούς. Το Nokia 8800 διαφοροποιείται ποιοτικά από όλες τις υπόλοιπες κινητές συσκευές καθώς αποτελεί την απόλυτη επιτομή της κομψότητας και της καινοτομίας διαθέτοντας παράλληλα όλα τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης τεχνολογίας.

”Το Nokia 8800 είναι βασισμένο στην τεχνολογία κατασκευής ρολογιών της Ελβετικής ωρολογοποιίας και απευθύνεται σε καταναλωτές με πολύ υψηλά κριτήρια αισθητικής και ποιότητας σχεδιασμού και κατασκευής”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v