Νέο 1GB iPod nano: O Βενιαμίν της nano οικογένειας

Το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας των iPod, το 1GB iPod nano, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των... μεγάλων του αδελφών, ενώ διατίθεται στη χαμηλότερη τιμή από όλα τα προηγούμενα iPod. Με μέγεθος μικρότερο από αυτό ενός μολυβιού, έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και χωρητικότητα 240 τραγουδιών, είναι βέβαιο ότι θα το έχετε πάντα μαζί σας.
Νέο 1GB iPod nano: O Βενιαμίν της nano οικογένειας

H Apple παρουσίασε το νέο 1GB iPod nano προσφέροντας τα ίδια χαρακτηριστικά με τα μοντέλα στα 2GB και 4GB με χωρητικότητα 240 τραγουδιών ή 15,000 φωτογραφιών.

Το νέο 1GB iPod nano με την απόλυτη φορητή σχεδίαση είναι λεπτότερο από ένα μολύβι και ενσωματώνει τo πρωτοποριακό Click Wheel της Apple καθώς και την ίδια εντυπωσιακή οθόνη με τα άλλα μοντέλα iPod

nano.

”Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο 1GB iPod στην τιμή των 147 ευρώ (προ ΦΠΑ)”, είπε ο Creg Joswiak, ο αντιπρόεδρος της Apple Worldwide iPod Product Marketing.

”Το iPod αποτελεί το πιο δημοφιλές ψηφιακό music player με πωλήσεις πάνω από 40 εκατομμύρια κομμάτια, ενώ τώρα ακόμα περισσότεροι οπαδοί της μουσικής θα μπορούν να βιώσουν την εμπειρία του ασυναγώνιστου συνδυασμού του iPod και του iTunes”.

To iPod nano διαθέτει απόλυτα φορητή σχεδίαση που χωράει ακόμη και στην πιο μικρή τσέπη, ώστε να το παίρνετε οπουδήποτε πηγαίνετε.

Με την έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, το iPod nano δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εμφανίζουν το εξώφυλλο του δίσκου ενώ απολαμβάνουν τη μουσική τους, να προβάλλουν φωτογραφίες σε μορφή

slideshow ή να παίζουν παιχνίδια.

Το iPod nano διαθέτει επίσης τον ίδιο 30-pin dock connector με το iPod και είναι απόλυτα συμβατό με πάνω από 2,000 αξεσουάρ που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το iPod.

Το iPod nano συνεργάζεται άψογα με το iTunes Music Store και το ψηφιακό jukebox iTunes, ενώ διαθέτει και την τεχνολογία Auto-Sync της Apple η οποία κατεβάζει αυτόματα τη μουσική συλλογή του χρήστη, τις φωτογραφίες ή τα podcasts στο iPod nano και ανανεώνει το περιεχόμενό του κάθε φορά που το συνδέετε σε PC και Macintosh μέσω της θύρας USB 2.0.

Το 1GB iPod nano διατίθεται στην τιμή των 147 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v