Fujitsu E8110: Νotebook κατηγορίας... ”φτερού”

Το LIFEBOOK E8110 αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση και απαιτητικές εφαρμογές γραφείου προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση χάρη στην τελευταία τεχνολογία Intel Centrino Duo mobile technology
Fujitsu E8110: Νotebook κατηγορίας... ”φτερού”

Η Fujitsu Siemens Computers ανακοίνωσε το νέο μέλος της σειράς LifeBook, το LifeBook E8110 το οποίο διαθέτει την τεχνολογία Intel Napa technology.

Το νέο LIFEBOOK E8110 διαθέτει οθόνη 15 ιντσών και έχει βάρος μόλις 2.4 κιλά, αποτελώντας το ελαφρύτερο και πλήρως εξοπλισμένο notebook στην κατηγορία του. Ακόμη διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η ξεχωριστή υποδοχή για SmartCard και ο προαιρετικός βιομετρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το νέο LIFEBOOK E8110 είναι σχεδιασμένο για απαιτητικές εφαρμογές γραφείου, όπως είναι τα συστήματα διαχείρισης πόρων, ή επεξεργασία εικόνων και ανάπτυξη προγραμμάτων. Η εξαιρετική του απόδοση παρέχει στο χρήστη απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών, καθώς και βέλτιστη ασφάλεια σε ευαίσθητα δεδομένα.

Η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις χάρη στη νέα τεχνολογία της Intel Napa technology με τους διπλούς επεξεργαστές Intel Core Duo για φορητά συστήματα. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν εσωτερικά, στα εργαστήρια της Fujitsu Siemens Computers, έδειξαν ότι το LIFEBOOK E8110 ξεπερνά σε επιδόσεις το προηγούμενο μοντέλο κατά 10 με 20 τοις εκατό.

Οι λειτουργίες ασφαλείας έχουν βελτιωθεί σημαντικά στο LIFEBOOK E8110. Η ξεχωριστή υποδοχή για SmartCard αφήνει ελεύθερη μια ακόμα υποδοχή και ο προαιρετικός βιομετρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων εμποδίζει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα. Το προαιρετικό Trusted Platform Module λειτουργεί ως ”αποθήκη” για κωδικούς και κωδικοποιημένα κλειδιά (encrypted keys).

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στις φορητές συσκευές αποτελεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για τα φορητά συστήματα νέας γενιάς η Fujitsu Siemens Computers χρησιμοποιεί μπαταρία με τεχνολογία 5200 mAh . Στο νέο LIFEBOOK E8110 η μπαταρία διαρκεί έως 12 ώρες, ανάλογα με τη συγκρότηση και τις εφαρμογές.

Η Fujitsu Siemens Computers προχώρησε επίσης στη δημιουργία του μοναδικού ”EcoButton” -μιας ενσωματωμένης λύσης λογισμικού που βελτιώνει την διαχείριση ενέργειας. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, αλλάζουν οι ρυθμίσεις και παρατείνεται σημαντικά η διάρκεια της μπαταρίας. Το πρωτοποριακό EcoButton θα ενσωματωθεί σε όλα τα επερχόμενα μοντέλα της σειράς LIFEBOOK.

Η Fujitsu Siemens Computers επέλεξε μία νέα εργονομική σχεδίαση για το LIFEBOOK E8110. Το εμπρόσθιο τμήμα διαθέτει ένα δεύτερο σετ πλήκτρων πάνω από το touchpad, το οποίο διευκολύνει την λειτουργία των πλήκτρων του ποντικιού από το touchstick.

To LIFEBOOK E8110 θα διατίθεται στην Ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου, στην ενδεικτική τιμή των 1.729 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v