Νιλ Αρμστρονγκ: Από τη Σελήνη... στην Αθήνα

Ο αρχηγός της αποστολής Apollo 11, του πρώτου επανδρωμένου διαστημοπλοίου που προσεληνώθηκε στις 20 Ιουλίου 1969, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου 2006, ως κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ”Από το Όραμα στην Επιτυχία”, που διοργανώνει η Καριέρα.
Νιλ Αρμστρονγκ: Από τη Σελήνη... στην Αθήνα

O πρώτος άνθρωπος που πάτησε τη Σελήνη, o Neil Armstrong, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας που διοργανώνουν τα Business Seminars της εταιρίας ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε., την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006.

Ο Neil Armstrong θα μιλήσει για το θέμα ”Από το Όραμα στην Επιτυχία”, παραθέτοντας αξιόλογες γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες που απέκτησε κατά την αποστολή και παρουσιάζοντας ανέκδοτο οπτικοακουστικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της εταιρείας celebrityworks, η οποία συνεργάζεται με τη Celebrity Speakers Ltd, το μεγαλύτερο γραφείο εύρεσης ομιλητών κύρους και διασημοτήτων στην Ευρώπη.

Εξάλλου, η ίδια εταιρεία έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2006 τη συμμετοχή της καθηγήτριας Renée Mauborgne, η οποία θεωρείται μία από τις πλέον εξέχουσες επιχειρηματικές μορφές, στο ετήσιο συνέδριο της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, με θέμα ”Focus on the Essence”. Η Renée Mauborgne είναι συγγραφέας του best-seller βιβλίου ”Blue Ocean Strategy”, θέμα που θα αναλύσει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Δύο επίσης εξέχουσες προσωπικότητες θα μετάσχουν στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2006. Ο Pierluigi Collina, που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ο διασημότερος διαιτητής ποδοσφαίρου παγκοσμίως, και ο Tom Peters, ο οποίος θεωρείται ο υπέρτατος στοχαστής και guru σε θέματα management, θα παραστούν και θα μιλήσουν στο φετινό ”Vintage Ηγεσίας” συνέδριο της ΕΑΣΕ, που απευθύνεται στους ”γευσιγνώστες” των νέων τάσεων στο management.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v