”Take away” video projector από την Toshiba!

Ο μόλις 2 κιλών νέος projector S8 ειναι η νέα πρόταση της Toshiba στην κατηγορία των φορητών video projectors. Η βελτιωμένη φωτεινότητά των 2.000 ANSI Lumens, το υψηλό 2000:1 του Contrast, σε συνδυασμό με ανάλυση SVGA 800x600 pixels υπόσχονται ston Σ8 επιτυχημένη διαδοχή του προκατόχου του, του S25.
”Take away” video projector από την Toshiba!

Τη νέα της πρόταση στο φορητό video projector παρουσίασε η Toshiba.

Με βάρος μόνο 2 kgr, ο S8, ο οποίoς κλήθηκε να αντικαταστήσει την πετυχημένη σειρά S25, έχει εξαιρετική απόδοση τόσο σε επαγγελματικές παρουσιάσεις όσο και στην προβολή στο σπίτι ταινιών, αθλητικών γεγονότων και παιχνιδιών.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η βελτιωμένη φωτεινότητά του 2.000 ANSI Lumens σε σχέση με την προηγούμενη σειρά, και το Υψηλό 2000:1 του Contrast που σε συνδυασμό με ανάλυση SVGA 800x600 pixels αποδίδει άριστη εικόνα, παρά το μικρό μέγεθος και βάρος του. Νέο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργία ασφαλείας του που εξασφαλίζεται από το password & το κλείδωμα του panel.

Ο S8 έχει πλήρη συνδεσιμότητα, αφού υποδοχές RGB, RCA, S-Video & audio εξασφαλίζουν σύνδεση από όλες τις πιθανές πηγές: Desktop PC/Notebooks, DVD & Video.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της πραγματικά μεγάλης οθόνης σε προσιτή τιμή από τον Toshiba Projector S8. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Ideal Electronics τηλ. 210 5193940 ή στον δικτυακό τόπο: www.toshiba-europe.com/projectors.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v