Ειδικά πακέτα για τον Μαραθώνιο από το Cryosauna Studio

Tο Cryosauna Studio σχεδιάζει και προσφέρει ειδικά πακέτα Ολόσωμης Κρυοθεραπείας και Αποθεραπείας για τους δρομείς του Μαραθωνίου.
Ειδικά πακέτα για τον Μαραθώνιο από το Cryosauna Studio

Για τρίτη χρονιά το Cryosauna Studio έχει σχεδιάσει και προσφέρει ειδικά πακέτα Ολόσωμης Κρυοθεραπείας και Αποθεραπείας, για τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στην Κλασική Διαδρομή Μαραθωνίου αλλά και στις μικρότερες αποστάσεις (5.000 & 10.000 μέτρα), την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Τα Ειδικά πακέτα Ολόσωμης Κρυοθεραπείας και Aποθεραπείας:

1) Boost Your Limits: 15 συνεδρίες Cryosauna + 10 συνεδρίες Normatec 30 min: Εντατικοποίηση προπόνησης και της αποθεραπείας, ελαχιστοποίηση πιθανότητας τραυματισμού για το τελευταίο δίμηνο προετοιμασίας, μεγιστοποίηση απόδοσης και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα.

Συνολικό κόστος πακέτου: 375,00€

2) Reach Your Limits: 10 συνεδρίες Cryosauna + 10 συνεδρίες Normatec 30 min: Εντατικοποίηση προπόνησης και της αποθεραπείας για τον τελευταίο μήνα προετοιμασίας, μεγιστοποίηση απόδοσης και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα.

Συνολικό κόστος πακέτου: 300,00€

3) Performance & Recovery: 5 συνεδρίες Cryosauna + 3 συνεδρίες Normatec 30 min: Ενεργοποίηση αύξησης απόδοσης κατά την τελευταία εβδομάδα και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα.

Συνολικό κόστος πακέτου: 200,00€

4) Recovery: 3 συνεδρίες Cryosauna + 3 Normatec 30 min: Αποκατάσταση μετά τον Μαραθώνιο.

Συνολικό κόστος πακέτου: 120,00€

Τι είναι η Cryosauna;

Πρόκειται για την έκθεση του σώματος σε ελεγχόμενα ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες για συγκεκριμένα λεπτά. Δεδομένου ότι η κρυοσάουνα είναι μια πολύ νέα τεχνολογία για την χώρα μας, σίγουρα πολλοί δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα να δοκιμάσουν μία συνεδρία. Παρ’ όλο που η «Ολόσωμη Κρυοθεραπεία» προσφέρει απίστευτα οφέλη, όπως μείωση του πόνου και κάθε είδους φλεγμονής καθώς και αύξηση της κινητικότητας, της αντοχής, της ευελιξίας, αλλά και την θεραπεία πολλών αυτοάνοσων παθήσεων, πολλοί άνθρωποι, είναι ανήσυχοι, για το αν θα αισθάνονται άβολα ή θα κρυώνουν κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η αίσθηση που έχετε κατά την διάρκεια της συνεδρίας, προσδιορίζεται, σαν ένα «ευχάριστο πέπλο δροσιάς» που σίγουρα δεν έχετε αισθανθεί ποτέ ξανά.

NormaTec Recovery System: Ένα ηγετικό σύστημα ταχείας αποκατάστασης

H NormaTec είναι ηγέτης στα συστήματα ταχείας αποκατάστασης. Ο σκοπός της Normatec είναι να δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους αθλητές, προπονητές, και τους εκπαιδευτές τους. Στόχος της είναι να καθιερώσει την αποθεραπεία – αποκατάσταση ως αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης κάθε αθλητή, και πιστεύουμε ότι το σύστημα της NormaTec είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Το σύστημα παλμικής συμπιεστικής αποθεραπείας (πατενταρισμένη τεχνολογία PULSE της NormaTec) περιλαμβάνει δυναμικές συσκευές συμπίεσης σχεδιασμένες για την γρήγορη αποκατάσταση – αποθεραπεία και την αποτοξίνωση.

Το σύστημα NORMATEC PULSE περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα ελέγχου καθώς και πρόσθετα προσαρμοζόμενα μέρη, τα οποία εφαρμόζουν στα πόδια, τα χέρια ή τους γοφούς. Με την χρήση πεπιεσμένου αέρα για μασάζ, σκοπός είναι η άμεση, εκ νέου ενεργοποίηση των μυών, και η ανάκτηση της ταχύτητας, της δύναμης και της ελαστικότητας. Το NormaTec Pulse Massage Pattern δημιουργήθηκε από την Δρ Laura F. Jacobs, rehabilitation physician and PhD bioengineer, για να ενισχύσει την ροή του αίματος και να επιταχύνει την αποκατάσταση. Το σύστημα αυτό λειτουργεί με τρεις βασικές τεχνικές για την μεγιστοποίηση της αποκατάστασης.

* Τα ειδικά πακέτα του Μαραθώνιου, ισχύουν από 1 Σεπτεμβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2017.

 

Info:

Δασκαρόλη 69, Γλυφάδα
Τηλ: 21 3024 3502
cryosaunastudio.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v