ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Advertorial

Η Κοινωνική Συνεισφορά της Ote-Cosmote

Σε δύσκολους καιρούς, η κοινωνική προσφορά του ΟΤΕ και της COSMOTE, ξεπέρασε τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ για το προηγούμενο έτος. 

Η Κοινωνική Συνεισφορά της Ote-Cosmote

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE συνέχισαν και το 2014 την υπεύθυνη δράση τους απέναντι στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, με την κοινωνική τους συνεισφορά να ξεπερνά τα 2,8 εκατ. ευρώ. Σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, o OTE και η COSMOTE, στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με στόχο την άμεση κάλυψη σημαντικών αναγκών. Συνολικά, το 2014, στήριξαν περισσότερους από 70 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. Παράλληλα, βασική προτεραιότητα για τον ΟΤΕ και την COSMOTE παραμένει η στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη. Το 2014, γιόρτασαν 15 χρόνια προσφοράς σε φορείς που φροντίζουν παιδιά, έχοντας διαθέσει συνολικά περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ.Η συνεισφορά των εταιρειών το 2014, ήταν διπλή, αφού από τη μια πλευρά διέθεσαν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ σε 17 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για παιδιά και από την άλλη, προώθησαν την σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς στους εργαζομένους τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των φορέων. Άλλωστε, η ενίσχυση και η ανάπτυξη εθελοντικών προγραμμάτων είναι κύριος στόχος του ΟΤΕ και της COSMOTE. Μεγάλη είναι η ανταπόκριση από τους εργαζομένους, καθώς περισσότεροι από 6.000 εργαζόμενοι συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, το 2014.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επιδόσεις του ΟΤΕ και τις COSMOTE, για την οικονομία την κοινωνία και το περιβάλλον, το 2014, επισκεφθείτε το site του νέου διαδραστικού Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΤΕ-COSMOTE 2014 www.ote-cosmote-cr2014.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v