Η Ελληνίδα life coach, Τζιλ Δούκα προσκεκλημένη σε TEDx event της Ινδίας!

Η ιδρύτρια της πιο γνωστής εταιρίας life coaching στην χώρα μας θα βρεθεί στο TEDxChennai event στην Ινδία, ως επίσημη προσκεκλημένη για να μιλήσει σχετικά με την αποτυχία και την προσωπική ανάπτυξη.
Η Ελληνίδα life coach, Τζιλ Δούκα προσκεκλημένη σε TEDx event της Ινδίας!
Η life coach, επιχειρηματίας κι συγγραφέας  Τζιλ Δούκα, η οποία, αν και ζει στην Ελλάδα, θεωρείται διεθνώς κορυφαία στον κλάδο της, θα είναι μια από τις 16 προβεβλημένες προσωπικότητες που θα μιλήσουν στο TEDxChennai, στην Ινδία.
ΤΕDx events, είναι ανεξάρτητα events που ξεκίνησαν από το TED, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 1984 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχουν ως στόχο να διαδώσουν ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν και πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο.

Είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που καλούνται διεθνώς για εισηγητές σε TEDx event  και ακόμα λιγότερες οι Ελληνίδες, ειδικά εκτός Ευρώπης. Αν αναλογιστούμε ότι κλήθηκαν συνολικά 16 εισηγητές από 10 χώρες και 5 ηπείρους,  γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ελληνική γυναικεία επιχειρηματικότητα η εκπροσώπηση της σε ένα διεθνές γεγονός.

Η κυρία Δούκα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο TEDxChennai, στις 29/9/2012 στην Ινδία, θα παρουσιάσω μέσα από την διαδραστική ομιλία “Our Unique Failures”, το γιατί δεν υπάρχει αποτυχία και θα δούμε τον τρόπο να βρούμε τις λύσεις μέσα μας. Είμαι πολύ υπερήφανη που επιλέχθηκε η ομιλία μου και έλαβα την πρόσκληση ανάμεσα σε εκατοντάδες χαρισματικούς ομιλητές ειδικά σε μια εποχή κατά την οποία η Ελλάδα χρειάζεται να ακούγεται στο εξωτερικό.» 

Η ομιλία θα είναι διαθέσιμη με live streaming από το site http://www.tedxchennai.com/index.html την ημέρα του event και στη συνέχεια στο επίσημο site http://www.ted.com/ .

Η κα Τζιλ Δούκα είναι ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Uniqueness Development Group, μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες Life Coaching και εκπαίδευσης στην Ελλάδα και αρθρογραφεί τακτικά για θέματα προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης. Πελάτες της UDG είναι πολυεθνικές εταιρίες όπως η Kraft, η Microsoft αλλά και άνθρωποι που θέλουν να ξεκλειδώσουν τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v