Κυτταρίτιδα; Υπάρχει λύση

Ένα νέο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα ήδη στα πρώτα λεπτά μετά την εφαρμογή του. Δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε το νέο Adonia LegΤone Serum, της Natural Products.
Κυτταρίτιδα; Υπάρχει λύση
Μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας είναι η αποδυνάμωση και αδρανοποίηση των βλαστοκυττάρων του δέρματος. Μετά την ηλικία των 22 ετών, τα βλαστοκύτταρα του δέρματος αποδυναμώνονται και αναπαράγονται με πολύ πιο αργό ρυθμό. Καθώς η αναγέννηση του δέρματος επιβραδύνεται, τα «λιπαρά» κύτταρα και οι τοξίνες «φυλακίζονται» δημιουργώντας την ανεπιθύμητη «φλούδα πορτοκαλιού» στο δέρμα, τη γνωστή ως κυτταρίτιδα.

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας, όπως τα γονίδια, το φύλο, το ποσοστό λίπους στο σώμα μας, η ηλικία καθώς και το πάχος την επιδερμίδας. Επίσης, το κάπνισμα έχει ενοχοποιηθεί για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, η οποία δε «χτυπάει» μόνο τις παχουλές αλλά και τις γυναίκες που είναι αδύνατες.

Ο αιώνιος εχθρός της γυναίκας μπορεί με λίγα απλά βήματα να περιοριστεί ή ακόμη και να εξαλειφθεί! Εννέα στις δέκα Ελληνίδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και πρόκειται για μία κατάσταση που απασχολεί ακόμη και τις πολύ αδύνατες.
Αυστηρές εργαστηριακές έρευνες ανεξάρτητων εργαστηριών, επιβεβαιώνουν ότι με τη χρήση του «Adonia LegΤone Serum» επιτυγχάνεται:

• μείωση της κυτταρίτιδας κατά 47% μετά από 9 λεπτά.
• μείωση της κυτταρίτιδας κατά 72% μετά από 6 εβδομάδες.
• μείωση της περιφέρειας κατά 1,5-2 εκ. μετά από 6 εβδομάδες

Περισσότερες πληροφορίες:
www.naturalproducts.gr 
TEL 210 5226088 - fax 2105248110
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v