Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων στα Praktiker

Η Praktiker Hellas γιορτάζει τα 20 χρόνια της και μας προσκαλεί σε ένα φεστιβάλ κηπομεταμορφώσεων με ανάρπαστα προϊόντα, online φωτογραφικό διαγωνισμό, δημιουργίες και προτάσεις από διάσημους κηπουρούς, δωροεπιταγές και εκπλήξεις στα καταστήματά της.
Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων στα Praktiker
Η Praktiker Hellas γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και προσκαλεί το κοινό να μεταμορφώσει μαζί της τους κήπους και τις βεράντες του, με πλούσια δώρα, διαγωνισμούς και δημιουργικές ιδέες, στο πλαίσιο ειδικού ‘Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων’.

Από τις 28 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, η Praktiker Hellas ‘ξεναγεί’ τους επισκέπτες των καταστημάτων της στον θαυμαστό κόσμο της κηπουρικής και γίνεται ο καλύτερος σύμβουλός τους σε θέματα διαμόρφωσης κήπου και βεράντας, προτείνοντας μοναδικές, οικονομικές και ποιοτικές ιδέες για κάθε αισθητική. Επιπλέον, τους παρέχει τη δυνατότητα να δουν από κοντά μια μοναδική έτοιμη δημιουργία για έμπνευση, τη ‘σύγχρονη ελληνική βεράντα’, η οποία και θα παραμείνει στημένη μέχρι τις 30 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα της Praktiker προσφέροντας ιδιαίτερο χρώμα και στυλ.

Στο ειδικά σχεδιασμένο micro-site , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εμπνευστούν από έτοιμες προτάσεις βεραντών για κάθε στυλ, να βρουν χρήσιμες συμβουλές περιποίησης για τους αγαπημένους εξωτερικούς χώρους τους, να επιλέξουν από μία ποικιλία ανάρπαστων προϊόντων και να συμβουλευτούν το πρόγραμμα επιδείξεων που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας με θέμα τον κήπο.

Το ενδιαφέρον του κοινού προσελκύει ο ευρηματικός online διαγωνισμός φωτογραφίας, που πραγματοποιείται από τα Praktiker σε συνεργασία με τρεις διάσημους κηπουρούς, τους Μάκη Τσόκα, Σωτήρη Βρεττό και Γιάννη Παναγιωτόπουλο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαΐου. Οι τρεις πρώτοι "Master-Κηπουροί” θα αναδειχθούν από την αξιολόγηση των φωτογραφιών του κήπου ή της βεράντας τους, που θα ανεβάσουν στο link, που έχει δημιουργηθεί για τον διαγωνισμό, και θα επιβραβευτούν με δωροεπιταγές αξίας 500 €, 300 € και 200 € αντίστοιχα.

Επίσης, από τις 4 Απριλίου και έως τις 9 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και με αγορές αξίας 100 €, να κερδίσουν κουπόνια αξίας 10 €, για τις επόμενες αγορές τους.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με την εταιρεία Bosch, με ισχύ από τις 11 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου. Με την αγορά οποιουδήποτε εργαλείου και εργαλείου κήπου Bosch και τη συμπλήρωση ενός κουπονιού, οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει στις 18 Απριλίου, οι νικητές της οποίας μπορούν να κερδίσουν δωροεπιταγές Praktiker έως και 1000 €, με δυνατότητα εξαργύρωσης έως τις 30 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v