Απονεμήθηκαν τα βραβεία Manessis Top 10 Hotels 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.& Μ. Θεοχαράκη η εκδήλωση βράβευσης των Manessis TOP 10 HOTELS 2010.
Απονεμήθηκαν τα βραβεία Manessis Top 10 Hotels 2010
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά η εκδήλωση βράβευσης των Manessis TOP 10 HOTELS 2010.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.& Μ. Θεοχαράκη όπου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Ν. Κανελλόπουλος, εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους τουριστικούς φορείς, επιχειρηματίες από τον τουριστικό κλάδο και δημοσιογράφοι.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό:

Ο κ. Γεώργιος Νικητιάδης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία της Manessis Travel να προχωρήσει στην απονομή τιμητικών διακρίσεων προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με βασικό κριτήριο επιλογής την ποιότητα των υπηρεσιών. Παράλληλα, ο κ. Νικητιάδης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαχρονική παρουσία της εταιρείας στο χώρο του τουρισμού, αλλά και στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης, Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, ο οποίος προσκάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να συνεργαστεί με τους τουριστικούς επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμβάλλουν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης έτσι ώστε το Υπουργείο να είναι αρωγός στις προσπάθειές τους. Ο κ. Μάνεσσης παρουσιάστηκε αισιόδοξος από το γεγονός ότι ο πολιτικός κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο τουρισμός αποτελεί αναπτυξιακό μοχλό για την χώρα ο οποίος μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην διέξοδο από την κρίση.

Με την ανάπτυξη απαντά στην κρίση η Μάνεσσης Α.Ε. και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 1.000.000 ευρώ παρά την δυσμενή χρονιά και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Άγγελος Λάμπρου, Δ/νων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, αναφέρθηκε αναλυτικά στα κριτήρια με τα οποία έχουν αξιολογηθεί τα φετινά Manessis TOP 10 Hotels τα οποία στοχεύουν στην συνεχή αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ταξιδιώτες και στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «επιβραβεύουμε τους συνειδητοποιημένους συνεργάτες/ξενοδόχους, με σωστή αντίληψη της φιλοξενίας και των απαιτήσεων του Έλληνα προσφέροντας του πλούσιες εμπειρίες! Το παιχνίδι κερδίζεται μόνο με την ποιότητα».

Tα βραβεία MANESSIS TOP 10 HOTELS 2010 παρέλαβαν οι κ.κ.:

* Στέφανος Στεφάνου, Γεν. Δ/ντής του ομίλου AKS Hotels, για το ξενοδοχείο AKS HINITSA / ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
* Ρούλα Λειβαδιώτη, Δ/ντρια πωλήσεων, εκπρόσωπος του ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στη Σκαφιδιά Πύργου Ηλείας
* Σοφία Βαϊμάκη, Δ/ντρια πωλήσεων, εκπρόσωπος του CHANDRIS CORFU / DASSIA στην Κέρκυρα
* Ιωάννης Καρκαβάτσος, Δ/ντής του ξενοδοχείου CHANIA PANORAMA HOTEL στα Χανιά
* Ιωσήφ Βουτσινός, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του DOLPHIN BAY στη Σύρο
* Ιωάννης Κελεσίδης, Δ/ντής του ξενοδοχείου MONTANA HOTEL & SPA στο Καρπενήσι
* Σταύρος Σικαλιάς, Δ/ντής του ξενοδοχείου PLATAMON PALACE RESORT & SPA στην παραλία Πλαταμώνα
* Νίκος Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης του PREVEZA BEACH στην Πρέβεζα
* Silvia Brighenti, Δ/ντρια πωλήσεων και marketing του SHERATON RHODES RESORT στη Ρόδο
* Αλέξανδρος Χαϊδούσης, Δ/ντής του ξενοδοχείου SIVOTA DIAMOND SPA & RESORT στα Σύβοτα

Ο κ. Μάνεσσης, με εμφανή συγκίνηση, απένειμε ειδική τιμητική διάκριση στην αλυσίδα ξενοδοχείων ΑΜΑΛΙΑ, για την μακρόχρονη και άριστη συνεργασία τους, που άρχισε με τον πατέρα Κουλουβάτο- και συνεχίζεται αρμονικά και δημιουργικά με τον υιό Κωνσταντίνο, ο οποίος και παρέλαβε την Τιμητική Διάκριση.

Η εταιρία Manessis, ως ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς tour operators με 23 χρόνια ανοδικής πορείας, σφράγισε με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη υποστήριξη της για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και την προσήλωση της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τους πελάτες της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Τελώνης, ο Πρόεδρος του ΠΕΤΑΓΑ κ. Σταυρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι από όλους τους σημαντικούς τουριστικούς φορείς, επιχειρηματίες από τον χώρου του τουρισμού, στελέχη ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου σε μια τόσο κρίσιμη χρονιά.
 
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την κυρία Ζωζώ Σαπουντζάκη ενώ παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Μαρία Φραγκάκη.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έκανε η εταιρία MyPublics.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v