Νέο χειμερινό μενού από το Semiramis Restaurant

Το ξενοδοχείο Semiramis, πρόσφατα επιλεγμένο από Conde Nast Traveller Awards- Βραβεία Κοινού, ως κορυφαίο σε βαθμολογία «Ξενοδοχείο Πόλης» και το Semiramis Restaurant σας προσκαλεί να γευτείτε το νέο ανανεωμένο χειμερινό μενού.
Νέο χειμερινό μενού από το Semiramis Restaurant
Το ξενοδοχείο Semiramis, πρόσφατα επιλεγμένο από Conde Nast Traveller Awards- Βραβεία Κοινού, ως κορυφαίο σε βαθμολογία «Ξενοδοχείο Πόλης» και το Semiramis Restaurant σας προσκαλεί να γευτείτε το νέο ανανεωμένο χειμερινό μενού.

Το Winter Menu με ελαφριά, υγιεινά γευστικά πιάτα, ειδικά διαμορφωμένα από τον chef Ηλία Κόκκορη, περιλαμβάνει νέα πιάτα, όπως το Foie Gras με ριζότο από μανιτάρια κανθαρέλες και σιρόπι από κρασί πόρτο στα ορεκτικά και περισσότερες επιλογές ψαριού όπως η γλώσσα Dover μενίρ με πουρέ φοινόκιο και λαχανικά αλλά και φιλέτο σφυρίδας με σταμναγκάθι και σάλτσα μπουγιαμπέσα, στα κυρίως. Ενώ για τους λάτρεις της σχάρας πολλές είναι οι νέες επιλογές ανάμεσα τους και το μπιφτέκι από φιλέτο μοσχάρι, το οποίο συνοδεύεται από φρέσκες τηγανητές πατάτες και σαλάτα coleslaw. Το γεύμα ολοκληρώνεται με ρολάκια από biiter και λευκή σοκολάτα με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Και για όσους θέλουν να συνοδέψουν γευστικά τα απολαυστικά cocktails του Semiramis Bar, δημιουργήθηκε το Finger Food Bar Menu, με πλούσιες επιλογές για μερίδες 2 ατόμων αλλά και με ποικιλίες για 2 ή 4 άτομα.

Οι hot μουσικές επιλογές από τους πιο αγαπημένους DJ της πόλης, και το «κεφάτο» προσωπικό που φροντίζει πάντα για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ζωντανή και διασκεδαστική έξοδο.

Semiramis Restaurant: Design περιβάλλον και γευστικές απολαύσεις, η ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v