Holiday Inn Athens Airport: Ο νέος μας προορισμός... πριν το ταξίδι

Το Holiday Inn της Αττικής Οδού είναι πλέον και επίσημα ξενοδοχείο του αεροδρομίου. Με νέο λογότυπο, νέες βελτιωμένες υπηρεσίες, πίνακες αναχωρήσεων και αφίξεων πτήσεων και δωρεάν μεταφορά στο αεροδρόμιο, σας περιμένει για μια ευχάριστη διαμονή.
Holiday Inn Athens Airport: Ο νέος μας προορισμός... πριν το ταξίδι
Το ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αττική οδό άλλαξε…..με νέο όνομα και φρέσκια εμφάνιση υποδέχεται το 2011. Ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων παγκοσμίως ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2007 το επαναλανσάρισμα των ξενοδοχείων Holiday Inn και Holiday Inn Express. Στόχος του ομίλου είναι να δημιουργήσει ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον, να αυξήσει την ποιότητα τόσο των υπηρεσιών όσο και του προϊόντος και να δημιουργήσει μία συνοχή στα 3200 ξενοδοχεία που αριθμούνται με το όνομα Holiday Inn.

Τα Holiday Inn παρέχουν στους επισκέπτες τους άνετη και χαλαρωτική διαμονή καθώς επικεντρώνονται σε πράγματα που μετράνε περισσότερο στους πελάτες όπως φιλική εξυπηρέτηση και βελτιωμένες υπηρεσίες ύπνου εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ξεκούραση.

Το πρώτο κιόλας δείγμα ολοκλήρωσης της αλλαγής έρχεται πριν καλά καλά εισέλθετε στο εκάστοτε κτήριο. Tο λογότυπο της φίρμας Holiday Inn έχει αλλάξει, είναι πλέον πιο φρέσκο και νεανικό με πιο έντονα χρώματα και πιο λιτή εμφάνιση. Η αίσθηση του μοντέρνου και οικείου συνεχίζεται και κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο καθώς οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε ένα περιβάλλον παρόμοιο σε όλα τα Holiday Inn που συνοδεύεται από ένα κοινό μουσικό χαλί που εναλλάσσει τον ρυθμό από έντονο σε χαλαρωτικό κατά το πέρασμα της ημέρας.

Το Holiday Inn στην Αττική οδό προχώρησε σε ακόμα μία αλλαγή….αποτελεί πλέον ξενοδοχείο αεροδρομίου και μετονομάζεται σε Holiday Inn Athens Airport. Το πλούσιο πρωινό αμερικάνικου τύπου σε μπουφέ που σερβίρεται από τις 05:30 το πρωί, ο πίνακας ανακοινώσεων σε πραγματικό χρόνο από το αεροδρόμιο για τις αφίξεις / αναχωρήσεις των πτήσεων και η δωρεάν μεταφορά με το mini bus του ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο, είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που εγγυώνται πως στο Holiday Inn Athens Airport θα έχετε μια αξέχαστη διαμονή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v