Εκπαίδευση 2011: Όσα θέλετε να... μάθετε τον Μάρτιο στο ΣΕΦ

Περισσότερες από δεκαπέντε χώρες συμμετέχουν στην έκθεση Εκπαίδευση 2011, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που φιλοξενείται από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Εκπαίδευση 2011: Όσα θέλετε να... μάθετε τον Μάρτιο στο ΣΕΦ
Σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, η εκπαίδευση αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο ανάπτυξης και εξασφάλισης καλύτερων προοπτικών στην αγορά εργασίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, η 13η Διεθνής Εκθεση «Εκπαίδευση» που διεξάγεται από 11 ως 13 Μαρτίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική ως μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης, ως περιβάλλον ανάπτυξης συνεργασιών και βέβαια ως πεδίο προβολής εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προς ένα στοχευμένο και πολυπληθές κοινό με ενδιαφέρον για σπουδές και επιμόρφωση.

Με περίπου 250 εκθέτες από 15 χώρες και 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κολέγια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επαγγελματικές Σχολές, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εκπαιδευτήρια, Κέντρα ξένων γλωσσών, Kέντρα πληροφορικής, Φορείς πιστοποίησης γνώσεων, Πρεσβείες και μορφωτικά τμήματα, Εκδόσεις, Σχολές χορού, θεάτρου, κινηματογράφου, εικαστικών τεχνών, Φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες που προμηθεύουν εξοπλισμό και υπηρεσίες για την οργάνωση και τη λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Οι επισκέπτες είναι φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες της εκπαίδευσης, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και γονείς.

Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο-Job Festival, ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για την εργασία και την καριέρα, προσφέροντας πολύτιμη ενημέρωση και καθοδήγηση σε κρίσιμα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό μέλλον των επισκεπτών.

Τιμώμενη χώρα του 2011 είναι η Κίνα, η χώρα που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για το υψηλό επίπεδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει, φτάνοντας να φιλοξενεί περίπου 238.000 ξένους φοιτητές από 190 χώρες που σπουδάζουν σε 600 Κινέζικα πανεπιστήμια.

Πληροφορίες: Tηλ. 210 92 21 254, email: [email protected], www.ekpaidefsi.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v