Μπισκοτόσπιτο: Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου στο The Mall

Με γλυκά αρώματα γεμίζει τον δεύτερο όροφο του The Mall Athens το Μπισκοτόσπιτο που δημιούργησαν τα Μπισκότα Παπαδοπούλου. Hapennings, εκπλήξεις και... εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς επισκέπτες μας περιμένουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.
Μπισκοτόσπιτο: Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου στο The Mall
Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου δημιούργησαν μια γλυκιά και χαριτωμένη γωνιά, το Μπισκοτόσπιτο, το οποίο έχει ανοίξει τις πόρτες του στο The Mall Athens και σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε και να γευθείτε τις πιο απολαυστικές και μπισκοτένιες γεύσεις του.

Στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκεται το Μπισκοτόσπιτο, θα μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών, συμμετέχοντας σε χαρούμενες δραστηριότητες και μοναδικές ενέργειες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για τα παιδιά έχει διαμορφωθεί μια μικρή γωνιά, όπου οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν γλυκές κατασκευές με τα αγαπημένα τους μπισκότα.

Το Μπισκοτόσπιτο θα γεμίζει με αρώματα το χώρο του The Mall Athens μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, οπότε μην αργήσετε να το επισκεφτείτε καθώς μοναδικά δώρα και πολλοί γευστικοί πειρασμοί σας περιμένουν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v